Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl alacsony vagyok és nem...

Túl alacsony vagyok és nem nagyon találok barátnőt. Hogyan lehet ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Az átlagtól magasabb vagy. Nincs veled gond.
2014. jún. 19. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:

180cm pont jo. Az a minimum a nalam a fiuknal.

en eleg alacsony vagyok, 154cm. Meg ha 15cm-s magassarkut is vennek fel az csak 169cm. Bar teny es valo ha ezt egy atlagmagassaggal nezzuk ami 160cm korul van akkor mar ha az illeto ekkora sarku cipot vesz fel akkor tenyleg hasonlo magassagba vagytok. Szoval..kinek magas kinek alacsony.

2014. jún. 19. 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kicsi. Tőlem 10 centivel nagyobb vagy, habár 14 vagyok még nőhetek..:D és lány.

De a fiú tánctársaim is egyik sem nagyobb 180 cm-nél. a legnagyobb is 180 cm-es, és nem tűnik kicsinek. Lányból pedig ismerek 160cm-eset is, akitől 20 cm-el nagyobb vagy. Az nem elég ember? xd

Hogy néz ki, amikor 30-40 cm van egy pár között, mint zuru meg huru.

2014. jún. 19. 21:37
 14/16 A kérdező kommentje:

Nos...én sajnos a magas lányokkal próbálkoztam ezidáig...plusz szeretem a vékonyakat...de nem alapfeltétel...

Úgy érzem,hogy a legtöbb csaj a magasabb fiúkban férfit lát,holott valamelyik magát sem tudná megvédeni,nemhogy védelmet sugározzon...

Ennek ellenére esélyem sincs...sokszor a külső dönt...hozzáteszem nem vagyok egy kis páwah vagy vézna senki...de azért köszönöm,hogy segíteni próbáltok!

/A 173 cm-es srácnak:köszi a tippeket!!/

2014. jún. 19. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nekem meg pont, hogy alacsonyka kéne.
2014. jún. 20. 05:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 155cm vagyok akkor én mit mondjak ha te azt mondod hogy alacsony vagy xd
2015. aug. 7. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!