Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Őszintén, titeket hányszor...

Őszintén, titeket hányszor szólítottak le utcán?

Figyelt kérdés

Vagy ti hogyan ismerkedtek? Megnézni megnéznek, de egy se jönne oda. Vagy ha igazán jó nő lennék, leszólítanának?

Vannak olyanok is, akikkel beszélgetek, tetszek neki (még a beszélgetés végén is), és csak néz utánam, de nem kérné el a számom. Ezt azt jelenti, hogy nem kellek eléggé??

Lányok: Titeket hányszor szólítottak le?

Fiúk: Ti egy adott lányért, aki hirtelen megtetszett mit tettetek volna? Bátorság hiánya ez, vagy ha nagyon bejöna csaj, mindenképpen elkéritek a számát?

Lányok ÉS Fiúk, ti hol ismerkedtek? Milyen sikerrel?

2014. jún. 17. 18:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Na ugye, a barátnőd is jobban néz ki nálad."

Igen, tényleg jobban néz ki.

Nem vagyok extrán jó csaj, de mivel mindenkinek más ízlése van, bízom benne, hogy valakinek az én átlagos külsőm lesz nem átlagosan bejövős. Ezzel nem igazán tudok mit kezdeni, ahogy azzal sem, hogy minek múlatod azzal az idődet, hogy széttrollkodod valaki kérdését. Ha nem kell utcán ismerkedned, mint valami piaci kofa, mert olyan kib.szott jó pasi vagy, miért mások szerencsétlenségére recskázol?

2014. jún. 17. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
A bátorság hiánya mindenképp benne van a fiúk ( a mi részünkről), de legtöbb esetben nem is azért, mert nem merünk odamenni inkább a reakció az ami taszító. Sok esetben van az, hogy a lány részéről nem igazán érthetőek a visszajelzések ( ne vedd magadra, általánosítom) és így nehezebben is mennek oda a srácok tartva a csalódástól. Bizony sokunk nem lát bele a lányok fejébe pedig sok esetben praktikus lenne. Azt meg már én se értem, hogy egy beszélgetés után miért nem kérték el a számod miközben szimpatizáltatok egymással. A külsődre nem fognám, mert csak tetszhettél nekik, mert ugye olyan nincs, hogy senkinek ne jönnél be, lehet még nekem is bejönnél :D Én azt tanácsolom, hogy ha úgy látod hezitál a srác, akkor adj neki jelet, vagy akár te is odamehetsz, ha úgy érzed, hogy lehetne akár valami. 22/F
2014. jún. 17. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok extrán jó csaj, de mivel mindenkinek más ízlése van, bízom benne, hogy valakinek az én átlagos külsőm lesz nem átlagosan bejövős."

Úgy legyen, nullajuli.

"Ezzel nem igazán tudok mit kezdeni, ahogy azzal sem, hogy minek múlatod azzal az idődet, hogy széttrollkodod valaki kérdését."

Három rövidke megjegyzés nyilván egy kérdés széttrollkodását jelenti...

"Ha nem kell utcán ismerkedned, mint valami piaci kofa, mert olyan kib.szott jó pasi vagy, miért mások szerencsétlenségére recskázol?"

Ilyen stílussal gyanítom, hogy elég sok srácnál kiestél. Nálam is.

2014. jún. 17. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
0 18/f
2014. jún. 17. 21:21
 15/16 A kérdező kommentje:

"Ilyen stílussal gyanítom, hogy elég sok srácnál kiestél. Nálam is."

Ne aggódj, nem is veled akarok ismerkedni.

2014. jún. 17. 22:19
 16/16 JayC válasza:

ez egy bonyolult dolog. én nem mondanám magam önbizalom hiányosnak, mert jól nézek ki, komolyan kondizom, csajoknak is tetszik,viszont mégse szoktam leszólítani lányokat soha, mert egész egyszerűen rosszul esne, és megsérülne az egóm, ha elküldene. rossz felfogás tudom, de ez van. mellesleg a nagyon jó nők meg szinte mindig beképzeltek, és flegmák sajnos.

az én módszerem elég egyedi, ha elmegyek szórakozni vagy ilyenek, akkor nem kezdeményezek, hanem általában a csajok jönnek oda, persze ez nem mindig valósul meg, haha :D

2014. jún. 17. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!