Őszintén! Volt már olyan, hogy megkaptatok egy lányt és utána már nem volt érdekes?
Figyelt kérdés
vagy olyan, hogy kicsúszott a kezetek közül és érdekes lett?2014. jún. 8. 19:36
1/6 anonim válasza:
Én érdekesmód mindig akkor lettem érdekes hirtelen az ex számára ha kicsúsztam..:D De akkor nagyon.
2/6 A kérdező kommentje:
ugye?:/;)
2014. jún. 8. 19:39
3/6 anonim válasza:
nem volt soha.
amiről az első ír az teljesen más. szakításkor nagyobb erővel próbálkozik az aki eddig is érdeklődő volt.
30+F
4/6 anonim válasza:
"és utána már nem volt érdekes?"
Ilyen volt.
"vagy olyan, hogy kicsúszott a kezetek közül és érdekes lett?"
Ilyen még nem.
27F
5/6 anonim válasza:
Na volt, megdugtam a csajt, minden, még vagy 2 napig dugtunk, és ennyi volt a történet, összetörtem a szivét, mert addig tök titokzatosnak tűnt satöbbi, és úgy hirtelen bevágta, hogy szerelmes belém, onnastól már ráírni is féltem
6/6 anonim válasza:
Nekem olyan volt hogy megtetszett, el kezdtem vele ismerkedni és egyre jobban megkedveltem. Húzta az agyamat ez így utólag esett le. Nagyon belezúgtam, aztán megszakadt köztünk a kapcsolat, majd fél évvel ezelőtt lett pasija... és akkor esett le hogy hazudott nekem sok mindenről. Akkor nagyon haragudtam rá... most már lesz@rom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!