Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes levél egy 3. személytől. Utána lehet járni valahogy?
Sziasztok!
Barátom kapott egy elég rosszindulatú levelet, melyben rávilágítottak 'sötét múltamra' :D (egy kósza smárolás, még a kapcsolat előtt)
És utaltak beszélgetésekre a facebook-omból, természetesen azonnal lecseréltem a jelszavamat.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi késztet valakit egy ilyen levél megírására? Nincsenek rosszakaróim, és tudtommal a barátomnak sem...
Esetleg valahogy vissza tudom keresni, ki küldte az e-mailt? Ideiglenes címről írták, ezért gondolom sajnos nem, csak azért mégis piszkál, hogy ki lehetett...
Ezek szerint mégis vannak rosszakaróid. Persze,vissza lehet keresni,de ezek szerint gőzöd sincs,hogyan kéne,tehát neked nem lesz könnyű. Mondjuk ideiglenesről....háááát better luck next time.
Amúgy ha nem lenne vaj a füled mögött,nem lenne mit írogatni a barátodnak,inkább erre figyelj a jövőben
te mint magánszemély sehogy nem tudsz utánajárni..
amúgy vicces hogy "sötét múlt"
szerintem valaki olyan akinek vagy a barátod kell, vagy akit te kosaraztál ki:D
Akkor az elejéről.... a barátod kapott egy levelet a Facebookon vagy közvetlenül az Email címére?
Aki írta ismer Téged és ismeri a barátodat is....ez szűkíti a kört, arról nem is beszélve hogy tudnak privát beszélgetésedről. Ha nem pontosan idézte akkor valószínűleg nem olvasta, csak esetleg valaki elfecsegte Neki!!!
A jelszó csere nem sokat ér....csak akkor ha valaki telepített-e gépedre egy jó kis backdoor progit vagy valami hasonlót? Adtad ki a kezedből a számítógéped mostanság?
A cél valószínűleg az, hogy szétmenjetek és mind2 oldalon lehet az elkövető, de inkább arra gyanakszom, hogy a hapsidra fáj valakinek a foga!!!!
E-mail címre kapott levelet.
Nem idéztek pontosan, de egy bizonyos személlyel való beszélgetésemre utaltak, időponttal, még nekem is vissza kellett keresnem, hogy miről beszéltünk akkor...:D Ezért gondolom a feltörést.
Barátomnak van egyedül olyan programja, amivel hozzáférhet a gépemhez, más nem használta egyáltalán.
Mindenkire gondoltam már, ilyen elvetemült ötletek is eszembe jutottak, hogy volt barátnő...:D
Köszi a válaszokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!