Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy utál az ex csajom? 1 éve nem beszéltünk de közös ismerőstől meg tudtam hogy amit közösen hallgatunk zenét azt utálja meg ahova szoktunk járni kajálni azt is utálja szóval mindent ahol együtt voltunk . Akkor engem is utál?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 00:03
1/8 anonim válasza:
Te szakítottál vele? Mert akkor valószínűleg igaz.
2/8 anonim válasza:
Nem rohadt mindegy? Lépjél már túl, ne egy helyben topogj, így nem jutsz előre az életben és az elmegy melletted!
3/8 A kérdező kommentje:
1 válaszoló Ö szakított velem egyik napról a másikra mondván nem szeret :D 2 válaszoló már túl vagyok rajta azóta már ismerkedek minden csak kíváncsiságból írtam ki :)
2014. febr. 26. 00:07
4/8 anonim válasza:
Jaj, igen, utál, mi lesz most, összedől a világ. Nyafogj, picsogj még egy kicsit, kisgyerek, aztán rajzolj neki egy szivecskét, és kérd meg a közös ismerőst, hogy adja oda neki. Lol.
Hány éves vagy? Nyolc? Nem kéne már rég aludnod ilyenkor? Mert ha férfi lennél, bazze, akkor hagynád a faxba az exedet.
5/8 anonim válasza:
1. vagyok
4-es most mit kell itt bunkózni? Szerintem mindenkit érdekelnek vmilyen szinten az exei.
Amúgy kérdező akkor lehet az a gondja, hogy zavarja h te már túl vagy rajta, esetleg megbánta a szakítást, vagy tényleg látni se akar és örökre el akar felejteni mert rossz emlékeket keltesz benne.
6/8 A kérdező kommentje:
Te is nagyon férfi lehetsz ha ide vagy beregisztrálva és ilyen kategóriában válaszolgatsz a kérdésekre :D Megnézném hány kérdést írtál ki rinyálva a csajod után. amúgy meg nem foglalkozok az exemel csak kíváncsiságból írtam ki hogy az ilyen nagyon kemény férfiak írjanak rá
2014. febr. 26. 00:12
7/8 A kérdező kommentje:
1 köszönöm a válaszodat :)
2014. febr. 26. 00:13
8/8 anonim válasza:
Igen lehet, hogy megutált. Nem akar rád emlékezni mert kellemetlen neki. Egyszerüen igy változtak magában az érzései. Nem hiszem, hogy neked ezzel bármi dolgod lenne. Hagyd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!