Őszintén, titeket hányszor szólítottak le utcán?
Vagy ti hogyan ismerkedtek? Megnézni megnéznek, de egy se jönne oda. Vagy ha igazán jó nő lennék, leszólítanának?
Vannak olyanok is, akikkel beszélgetek, tetszek neki (még a beszélgetés végén is), és csak néz utánam, de nem kérné el a számom. Ezt azt jelenti, hogy nem kellek eléggé??
Lányok: Titeket hányszor szólítottak le?
Fiúk: Ti egy adott lányért, aki hirtelen megtetszett mit tettetek volna? Bátorság hiánya ez, vagy ha nagyon bejöna csaj, mindenképpen elkéritek a számát?
Lányok ÉS Fiúk, ti hol ismerkedtek? Milyen sikerrel?
3x
két biztonsági őr és egy rendőr... mindegyik pénzt kért... :(
2x
mind a kettő cigány volt és az egyik pénzt akart a másik meg az időd kérdezte hogy kicsalja a telefonomat.
"Bátorság hiánya? Vagy máshol ismerkedünk és nem az utcán mint valami piacon. Ki suliban, ki munkahelye, ki szórakozóhelyen, stb"
suli: 400 fő, 90% lány, fiúk felének barátnője van
munkahely: kb 10 fő, mindenki nő...
szórakozóhely: ugyanez a szitu; néznek, de nem szólítanak le...illetve egyszer megkérdezték, hogy hogy hívják a barátnőmet...
bocs, hogy piaci kofa vagyok...
C típusú egyedek elég sokszor.Legutóbb azt mondta, egy undorítóan kövér este a meki mellett, hogy :2szia,jössz d*gni?"
Építőmunkások is fütyültek, beszóltak, hogy szép vagyok,csinos, vagy jó a seggem.
Ezenkívül a sarki boltnál álló alkoholisták is dícsérték már a küllemem.
Plusz 19 éves koromban a villamoson végállomástól végállomásig bámult egy 30 körüli pasi,aki nem lacafazázott.Megvárta a végállomást,és ott megkérdezte, meginnék-e vele egy kávét.
Valamint egy gettóbuszjáraton egy vastagszemüveges ronda kissrác elhívott egy mekisfagyira.(Természetesen a válaszom mindkét esetben nem volt).
Az egyetlen értelmes férfi aki leszólított,az egy diszkóban volt. Kinéztük egymást a tömegből,odajött,bemutatkozott illedelmesen és elhívott egy italra.Sajnos kiderült, mégsem az esetem.(házas volt).
"szórakozóhely: ugyanez a szitu; néznek, de nem szólítanak le..."
Lehet, hogy mégse vagy olyan jó csaj.
"illetve egyszer megkérdezték, hogy hogy hívják a barátnőmet..."
Na ugye, a barátnőd is jobban néz ki nálad.
"bocs, hogy piaci kofa vagyok..."
Semmi baj, nem fogod kinőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!