Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak neki?

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Szóval..Van egy fiú, másik suliba jár, nekem tetszik, de egyáltalán nem ismerem. Csak a nevét tudom, és hogy hanyadikos, melyik osztályba jár. Bejelöltem, visszajelölt. Szeretnék ráírni, de félek hogy én nem fogok tetszeni neki. Pár hete láttam, a barátaival, és Ő is néha rám nézett*-* Szeretnék ráírni, de mit írjak? Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 8. 22:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ráírtam visszaírt, beszélgettünk, mindketten szimpik vagyunk a másiknak, és holnap talizunk suli után:)
2014. jún. 9. 22:52
 22/25 A kérdező kommentje:
Úristeen, megcsókolt*-*
2014. jún. 10. 16:07
 23/25 Norcsi22 válasza:
Szia! Mit csinálsz? Vagy ilyeneket :)
2014. jún. 24. 13:42
 24/25 Norcsi22 válasza:
Komoly?? :) Az jóó és hány éves vagy??
2014. jún. 24. 13:42
 25/25 Noémi 2005 válasza:
Nem kell félnie írj rá!Ha meg úgy adódik a dolog,hogy elutasít akkor már nem fogsz eziatt stresszelni.Hidd el jobb megtenni és aztán megbánni,mint megbánni,hogy nem tetted meg!
2019. jan. 6. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!