Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak neki?

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Szóval..Van egy fiú, másik suliba jár, nekem tetszik, de egyáltalán nem ismerem. Csak a nevét tudom, és hogy hanyadikos, melyik osztályba jár. Bejelöltem, visszajelölt. Szeretnék ráírni, de félek hogy én nem fogok tetszeni neki. Pár hete láttam, a barátaival, és Ő is néha rám nézett*-* Szeretnék ráírni, de mit írjak? Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 8. 22:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Valahogy a "mizu"-t én nem szeretem, konkrétan fel tudnám pofozni azt, aki ezzel kezdi a beszélgetést. A "hogy vagy"-t jobban szeretem, az személyesebb.
2014. jún. 8. 23:22
 12/25 anonim ***** válasza:
De egyolyan embertol akivel meg eletedben nem beszeltel nem kerdezed meg,h hogyvagy.(szerintem)
2014. jún. 8. 23:31
 13/25 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. jún. 8. 23:41
 14/25 anonim válasza:

Az vagyok, aki kiakadt a mizun :D

Szerintem ne valami kérdéssel kezd, hanem csak szimplán közöld vele, hogy beszélgetni szeretnél. Ha rögtön egy "mi újsággal" vagy "hogy vaggyal" kezded, az olyan... semmilyen. Mintha "letámadnád" minden előzmény nélkül.

2014. jún. 9. 13:35
 15/25 A kérdező kommentje:
Írtam neki..Ezt: Szia, láttalak nemrég, és lehet, kicsit hülyén hangzik, de kedvem támadt beszélgetni veled... ha van kedved írj vissza. :)
2014. jún. 9. 16:50
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem hangzik hülyén? Szerintetek visszaír?
2014. jún. 9. 16:50
 17/25 A kérdező kommentje:
Úristeen! Visszaírt! Most nem ér rá, de majd este rá ér. ÚÚÚ..remélem beszélgetni fogunk! *-*
2014. jún. 9. 16:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Ezek után viszont várj most már, írjon neked ő. Te megtetted az első lépést, nyilván tudja, hogy szimpi neked,szóval most már hagyd hogy férfi lehessen és kibontakozhasson. :) Hajrá! Ja amúgy a mizut a jövőben is hanyagold, szerintem szörnyen sablonos és unalmas megszólítás! 25/l
2014. jún. 9. 18:55
 19/25 anonim válasza:

Ahh, ezek szerint a gondolatmenetem felér egy 25 évessel. Milyen jó :3

Egyébként, tökéletes az üzenet megfogalmazása, mintha már láttam volna valahol, de nagyon eltaláltad :D

Sok sikert nektek, majd visszaüzenni ér pár hét múlva, hogy mi lett a dologból^^

2014. jún. 9. 19:59
 20/25 A kérdező kommentje:
Rendben:)
2014. jún. 9. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!