Szerintetek rá írjak?
Figyelt kérdés
van egy fiú, akivel nem rég ismerkedtem meg és nagyon bejön. Az elején nagyon úgy tűnt hogy én is neki, viszont később már elbizonytalanodtam.
Facebookon nem lehet bejelölni, csak üzenetet írni neki.Gyakran próbáltam burkoltan mondani neki, hogy örülnék ha rám írna, de úgy tűnik ő nem vette a lapot vagy vette csak nem akar semmit. Szerintetek?
Én nem nagyon merek neki írni, nem akarom, hogy nyomulósnak higgyen vagy ilyesmi, mert még nem ismerjük egymást olyan régóta. Félek hogy hülyének néz vagy hasonló.
Szerintetek mit szólna ha egyszer csak ráírnék?
2014. jún. 8. 01:23
1/3 anonim válasza:
most legalább tudjátok, mi mit érzünk :))))
2/3 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy nem keres, én békén hagynám. Nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel. Illetve, ha kicsit leadsz a nőiességedből, írhatsz neki, de általában oka van annak, ha egy srác nem érdeklődik..
3/3 anonim válasza:
de most nem értem.
Ha neked jön be a srác, miért neki kéne írnia?
Ezzel a hozzáállással sose lesz barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!