Milyen ürüggyel írjak rá?
Figyelt kérdés
Egy nemzetközi ismerkedős oldalon (nem társkereső!) megtetszett egy lány aki közel lakik hozzám és nem tudom mit írhatnék ott neki mert más elérhetőséget nem látok :/ ötletek? ezen az oldalon külföldiekkel szokás beszélgetni szóval azt sem tudom hogy venné ha írnék..2014. jún. 5. 22:11
1/5 A kérdező kommentje:
16/f, bocsi kihagytam
2014. jún. 5. 22:12
2/5 anonim válasza:
Amíg nem írsz neki, addig semmi nem derül ki.
3/5 A kérdező kommentje:
de ez a kérdés, hogy mit.. :/
2014. jún. 5. 22:27
4/5 anonim válasza:
Szia! nagyon szimpatikus vagy... nem rég regisztráltam erre az oldalra...szép vagy és kedves lánynak tűnsz...szeretnék veled megismerkedni, ha van időd írj kérlek.
5/5 anonim válasza:
írsz neki vmit , de ugy mintha nem neki szántad volna, hanem mondjuk spanodnak csak nem figyeltél oda. pl: -nem is gondoltam volna hogy stbstbstbstb.
-ja sry. nem neked akartam irni.
-am mi a helyzet?
nekem ez volt a leg sikeresebb kezdeményezésem eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!