Milyen ürüggyel írjak a csajra?
Figyelt kérdés
1 iskolába járunk ő kolis mert messze lakik..
ha már beindulna a beszélgetés utána tudnám mit mondjak azzal már nem lenne semmi gond csak kellene valami amivel ráírok előbb fb-n
addig eljutottam hogy szia..de utána? ...
2013. dec. 7. 17:06
1/7 zotanbro válasza:
szimpatikusnak talalod es mit szolna ha megismerkednetek.
3/7 anonim válasza:
Sztem biztos van olyan aktuális dolog, amiröl csak öt tudod megkérdezni, pl h van ez a matekfeladat, jajj köszi, hogyhogy am neked ez ennyire megy stb :D
4/7 anonim válasza:
fogjad magad és menjél hozzá oda, ne facebookon írogassál neki én azt mondom, főleg ha egy iskolába jártok, a lányok inkább díjazzák ha személyesen veszed a bátorságot
5/7 anonim válasza:
ha a facen,ha szóban,mindegy hogy hányan látnak ,azt mondd neki....-SZIA!ÉLETEMBEN ILYEN GYÖNYÖRŰ NŐT NEM LÁTTAM,VOLNA KEDVED MA ESTE EGY RANDIRA?....Az a lényeg,hogy ne félősen mondd,ezvégre veszteni valód nincs mert 1000000000 nő arra vár hogy randizzunk velük.
7/7 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést, tán még mindig nem mertél ráírni?! xD
Amúgy írd meg neki szeretnéd megismerni, ha nincs ellenére. Ennyi, kész, nem kell több! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!