Mit írjak egy lánynak facebookon?
Figyelt kérdés
Egy középsuliba járunk 2 évvel fiatalabb nálam. 1 hónapja jelöltem be facen és rögtön visszajelölt. De egyszerűen nem tudom hogy mit írjak neki.2014. máj. 28. 18:26
1/14 anonim válasza:
"Szia! Mii újság, hogy vagy? Milyen napod volt ma? Téged tanít XY? Nincs kedved mozizni?"
2/14 anonim válasza:
he te gyere ide osz sz opj le ezt ird tuti belyön:)
3/14 aladar12 válasza:
szia, a holnapi ünnepségre fel kell venni az iskolai nyakkendőt?
szia, holnap tényleg nem jön Szabóné, volt valami kiírva, hogy nem fog de elfelejtettem megnézni a napot!
szia, a másodfokú egyenlet megoldóképlete mi is?
5/14 anonim válasza:
Szerintem tavasz van, hormonok meg minden, legyél meglepő, váratlan, spontán.
Mondjuk feltételezve, hogy kedves, visszafogott lányba szerettél bele, írd neki ezt:
"Szia. Tetszel."
Rövid, meglepő és valószínűleg tudni fogod hányadán álltok.
7/14 anonim válasza:
Ird ezt hogy : Ő..Ő ömm ..öm..szeretnék veled irni csak nem merek .
De ez azért jobb hogy: szia hogy vagy van kedved irni velem ?
8/14 anonim válasza:
Mi az, hogy írni velem? :D Esetleg üzenetet váltani velem, vagy beszélgetni velem ... legyünk magyarosak, az sokat dob az ilyen leveleken.
9/14 anonim válasza:
Szerinted az irni szó nem magyaros ? :-D
De felőlem beszélgetnit is irhat csak irjon valamit :-D
10/14 anonim válasza:
Sokan használják ilyen formában(írni valakivel),de rohadtul ne magyaros a használata. Agyérgörcsöt tudok tőle kapni. Ha a kedves kérdező meg egy ilyennel kezd,lehet,hogy a kiszemelt egyből elküldi melegebb éghajlatra,hogy tanuljon meg magyarul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!