Facebookon sikerült egy elég nyomulós üzenetet írnom a lánynak, de nem ezt akartam és most ezért nem is válaszol. Így rendbe hozhatom?
Hosszú a sztori, így csak a lényegét próbálom leírni. Szóval nagyon régóta van egy lány, aki nem közömbös számomra és mostanra lett annyi önbizalmam, hogy legalább rá merjek írni. Írtam is neki, visszaírt, jó fej volt és kedves. Viszont utoljára sikerült egy elég nyomulós üzenetet írnom neki, pedig tisztában vagyok azzal, milyen is vagyok és ő milyen, ezért nem is akarok tőle semmit, csak haverkodni max. De ez túl nyomulós lett és emiatt egy ideje nem is írt vissza, pedig volt fent facebookon. Szóval el szeretném kerülni a félreértéseket és a tudtára adni, hogy nem akarok semmit, de ha leírnám, hogy "bocs, így visszaolvasva kicsit félreérthető volt, amit írtam,remélem nem értetted félre" az gáz lenne.
Szerintetek mit kéne tennem?
19/F (Tudom, koromhoz képest hülye és éretlen kérdés, de ez van.)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#2 Egy-két nappal több, mint 2 hete. Általában olyan 5 max 7 nap után visszaír, mert elfoglalt. Ez még oké volt, mert ennyire ismerem, de most biztos, hogy az üzenet tett keresztbe.
nem, hanem ott, azon az oldalon fejben kell tartani, hogy volt ilyen üzenet.
2 hét túl sok, ez azt jelzi, nincs rád hangolva.
nem tudod megismételni az üzenetet?
vagy emlékeztetőt írni? egy "nos?"-t pl.? vagy rákérdezni, hogy mikorra várhatod a választ?...
Tulajdonképpen senkim, csak régóta ismerjük egymást, tudjuk ki kicsoda, de ennyi. Az évek alatt egyszer se beszéltünk, legfeljebb egyszer-kétszer.Ha találkozunk köszönünk egymásnak, de ennyi.
(Viszont sajnos hajlamos vagyok mindennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint ami, de azt viszont megfigyeltem, hogy mióta ""beszélünk"" nagyobbakat mosolyog köszönéskor. Persze ilyenkor a pesszimizmusom miatt azt gondolom, hogy ez csak olyan "álarc", csak egyszerűen kedves és kész.)
"Az évek alatt egyszer se beszéltünk"
Milyen évek alatt?
Olvastamn az üzeneted, szerintem csak azon múlik, hogy hogyan viselkedsz vele.
Talán ellentmondásos a viselkedésed, pont úgy, ahogy az itteni megszólalásaid is. Szerintem döntsd el, hogy mit szeretnél tőle, és soha ne is inogj meg, és mindig azt mutasd, azt mondd neki, ne visszakozz, mert az elég szar lényként.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!