Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Facebookon sikerült egy elég...

Facebookon sikerült egy elég nyomulós üzenetet írnom a lánynak, de nem ezt akartam és most ezért nem is válaszol. Így rendbe hozhatom?

Figyelt kérdés

Hosszú a sztori, így csak a lényegét próbálom leírni. Szóval nagyon régóta van egy lány, aki nem közömbös számomra és mostanra lett annyi önbizalmam, hogy legalább rá merjek írni. Írtam is neki, visszaírt, jó fej volt és kedves. Viszont utoljára sikerült egy elég nyomulós üzenetet írnom neki, pedig tisztában vagyok azzal, milyen is vagyok és ő milyen, ezért nem is akarok tőle semmit, csak haverkodni max. De ez túl nyomulós lett és emiatt egy ideje nem is írt vissza, pedig volt fent facebookon. Szóval el szeretném kerülni a félreértéseket és a tudtára adni, hogy nem akarok semmit, de ha leírnám, hogy "bocs, így visszaolvasva kicsit félreérthető volt, amit írtam,remélem nem értetted félre" az gáz lenne.

Szerintetek mit kéne tennem?

19/F (Tudom, koromhoz képest hülye és éretlen kérdés, de ez van.)

2014. ápr. 20. 01:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, nekem nem tűnt fel, hogy ellentmondásosak lennének a megszólalásaim, de akkor majd igyekszem határozottabb lenni. :)
2014. ápr. 20. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!