Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak neki?

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Szóval..Van egy fiú, másik suliba jár, nekem tetszik, de egyáltalán nem ismerem. Csak a nevét tudom, és hogy hanyadikos, melyik osztályba jár. Bejelöltem, visszajelölt. Szeretnék ráírni, de félek hogy én nem fogok tetszeni neki. Pár hete láttam, a barátaival, és Ő is néha rám nézett*-* Szeretnék ráírni, de mit írjak? Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 8. 22:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
írj rá, nem kell félni :)
2014. jún. 8. 22:56
 2/25 A kérdező kommentje:
De félek, hogy nem fogok tetszeni neki. Önbizalom hiányos vagyok, nagyon. Sokan mondják hogy szép vagyok, néha el is hiszem, de ilyenkor megijedek.
2014. jún. 8. 22:57
 3/25 anonim válasza:

Az igazat.

" Szia, láttalak nemrég, és lehet, kicsit hülyén hangzik, de kedvem támadt beszélgetni veled... ha nem tartod abszurdnak a dolgot, írj vissza "

Vagy, valami hasonló. Kicsit félénken, hogy ne tűnj abszolút nyomulósnak, de a határozottságot lehessen érezni.

2014. jún. 8. 22:58
 4/25 anonim ***** válasza:

Szia,miujsag?

Kezdesnek talan eleg ennyi..:D

2014. jún. 8. 22:58
 5/25 A kérdező kommentje:
De ez tűnik "letámadásnak"? Mi van ha csak köszönök, de nem ír vissza?
2014. jún. 8. 22:59
 6/25 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mizu, milyen volt a napja, stb.
2014. jún. 8. 23:05
 7/25 anonim ***** válasza:

Ha nem ír vissza,hagyd a viharba...,es koncentralj az ilyen helyes/rendes fiukra,mint en.:3 :DD

Amugy ne felj ennyire.Nincs olyan,hogy nem tetszel..:D

Ha rendes,mindenkeppen visszair,ha tetszel is neki,udvarolni fog,hacsak nem onbizalomhianyos mint te..:( :D

De te se legyel az!Igy a kerdes alapjan egy tok aranyos lany vagy.:) :D

2014. jún. 8. 23:05
 8/25 A kérdező kommentje:
Koszonom! Aranyosak vagytok.:) Szoval rairok, *visszair..* megkerdezem hogy van, mizu, milyen volt a napja. Irom hogy lattam egyszer es nagyon szimpatikusnak tunt, es hogy lenne-e kedve beszelgetni. Jo lesz?!
2014. jún. 8. 23:10
 9/25 anonim ***** válasza:

"Szia.:) Miujsag van(vagy mizu)?"

Valoszinuleg azt fogja valaszolni h semmi,akkor:milyen napod volt,stb.stb.Aztan lehet flortolni is!..:D

Csak ugyesen!:)

2014. jún. 8. 23:13
 10/25 anonim válasza:

Harmadik vagyok:

MIZUT NE!

Annyira unalmas és sablonos, én teljesen azt hinném, hogy hopp, random megtaláltad az adatlapom, nem volt jobb dolgod, és rám írtál, viszont nem akartad nagyon megerőltetni magad és csak bepötyögtél pár betűt.

2014. jún. 8. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!