Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, Lányok. Ehhez a testhez...

Fiúk, Lányok. Ehhez a testhez mit szóltok? Vélemény? Jó lehet az irány? (II. rész)

Figyelt kérdés

1 hónapja tettem fel szinte ugyanezt a kérdést egy akkori képpel.

Íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__56..

Most szeretnék véleményt, hogy szerintetek jól haladok?

Fölösleg még van rajtam, de kardiozok, és keményen edzek.

[link]

Pozitív, negatív egyaránt jöhet. Tapasztalat, tanács is.

Köszi :)

23/F

2014. jún. 6. 21:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
* semlegesek (bocsi, kezd késő lenni)
2014. jún. 7. 23:53
 22/25 anonim válasza:

Szerintem pont jó.:)

Az se lenne baj,ha abbahagynád az edzést:)

De ha hízékony vagy,akkor azert óvatosan..

2014. jún. 9. 18:15
 23/25 anonim ***** válasza:

nem kell attól abbahagyni az edzést, ha már elérte a kívánt hatást, úgymond. :) csak fenn kell tartani :)

jó az irány én is ezt mondom, mint sokan előttem, és még annyit is, hogy 1 hónap az még nagyon az eleje ám! a bemelegítő szakaszban vagy, a tested még csak most szokik hozzá a terheléshez.

mindig fokozatosan nehezíts, ez a lényeg, de alapvetően eddig sem volt rossz a tested, szóval neked nem kellhet sok a célodhoz :)

22/l

2014. jún. 9. 20:18
 24/25 A kérdező kommentje:

köszi! :)

De azért sajnos van még mit tegyek...de lassan kezdem latni magamon is hogy valami történik.

félreértés ne essék: 8 hónapja edzek, erre kb 2 hónapja tettem rá acardiózást, hogy az izomtömeg fenntartása mellett, manjen le zsírból...ez a legnehezebb feladat sajnos...:(

2014. jún. 9. 20:31
 25/25 anonim válasza:
Kitartást a továbbiakhoz, menni fog ez! ;-)
2014. jún. 11. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!