Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt az óvszer. Félig bennem ment el a barátom. Azután vettük észre, de a tartály teli volt, megnyomtuk és folyt. Imádkozzak, vagy irány a nőgyógyász holnap?
nos erről nem tehetsz, ez baleset. Én elmondanám, már csak azért is , mert nem tudom, hogy neked felírhatnak e eseményutánit (jó nagy marhaság ha nem), de erről biztos kapsz okosabb válaszokat is...
16 évesen minden esetre nagyon nem jó kockáztatni...
Ügyelet van vasárnap is a kórház szülészet-nőgyógyászat osztályán.
Én bizony mennék a helyedben!
Azért, kicsi, mert helyes használat mellett a gumi 1 millió esetből 1-szer szakad.
99,9999999999 %-ban pedig mindig a felhasználó a hibás.
Olvass, tanulj, hogy legközelebb ne járj így:
Most pedig nyomás az ügyelet, ha nem akarod hogy nagyobb baj legyen! Rendszertelen ciklus mellett nem lehet megtippelni, hogy mennyi lenne gyógyszer nélkül az esélyed.
Lehetőleg anyukáddal menj, mert felnőtt jelenléte mellett az orvosok is kedvesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!