Fiúk, Lányok. Ehhez a testhez mit szóltok? Vélemény? Jó lehet az irány? (II. rész)
1 hónapja tettem fel szinte ugyanezt a kérdést egy akkori képpel.
Íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__56..
Most szeretnék véleményt, hogy szerintetek jól haladok?
Fölösleg még van rajtam, de kardiozok, és keményen edzek.
Pozitív, negatív egyaránt jöhet. Tapasztalat, tanács is.
Köszi :)
23/F
Eredményedhez és kitartásodhoz gratulálok!
Természetesen látszik, hogy mennyit tettél a változásért, de nekem az első képen jobban tetszettél.
nah neee....ezt miért írtad utolsó? természetesen nem akarok mindnekinek megfelelni. csak szeretnék egy sportos testalkatot, s talan könnyebben tudnék így kapcsolatokat kialakítani.
sajnos az önbizalomhiányom miatt nemigazan van tarsasagi életem, noha kifelé pont ellenkezőjét mutatom....
Szerintem eddig sem a felsőtested miatt volt nehezebb a kapcsolatkialakítás. A titok: Hidd el, jól vagy így! :) Nem baj az, ha maximalista vagy, de túlzásba ne ess.
A régebbi képed alapján is azt tudom mondani, hogy ez már a vonzó kategória. :)
köszönöm neked is!
mindenek ellenére én mindig kevésnek érzem magam.
Hiaba nézek ki úgy-ahogy, a kapcsolatkialakítás, a társasági élet nehezen megy.
Nem azért mert nincs dumám...nagy szövegem van, és lehet hogy ez a baj, hogy egyszerűen túl sok vagyok.
köszi. :)
akkor a kérdés már csaj az, hogy ha itt sokaknak bejön, akkor a valo életbe miért total semlegesek velem a lányok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!