Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, Lányok. Ehhez a testhez...

Fiúk, Lányok. Ehhez a testhez mit szóltok? Vélemény? Jó lehet az irány? (II. rész)

Figyelt kérdés

1 hónapja tettem fel szinte ugyanezt a kérdést egy akkori képpel.

Íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__56..

Most szeretnék véleményt, hogy szerintetek jól haladok?

Fölösleg még van rajtam, de kardiozok, és keményen edzek.

[link]

Pozitív, negatív egyaránt jöhet. Tapasztalat, tanács is.

Köszi :)

23/F

2014. jún. 6. 21:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Határozottan jó úton haladsz. :) Így tovább.
2014. jún. 6. 22:03
 12/25 anonim ***** válasza:

Eredményedhez és kitartásodhoz gratulálok!

Természetesen látszik, hogy mennyit tettél a változásért, de nekem az első képen jobban tetszettél.

2014. jún. 6. 22:27
 13/25 A kérdező kommentje:

nah neee....ezt miért írtad utolsó? természetesen nem akarok mindnekinek megfelelni. csak szeretnék egy sportos testalkatot, s talan könnyebben tudnék így kapcsolatokat kialakítani.

sajnos az önbizalomhiányom miatt nemigazan van tarsasagi életem, noha kifelé pont ellenkezőjét mutatom....

2014. jún. 6. 22:31
 14/25 anonim ***** válasza:

Szerintem eddig sem a felsőtested miatt volt nehezebb a kapcsolatkialakítás. A titok: Hidd el, jól vagy így! :) Nem baj az, ha maximalista vagy, de túlzásba ne ess.

A régebbi képed alapján is azt tudom mondani, hogy ez már a vonzó kategória. :)

2014. jún. 6. 22:56
 15/25 anonim ***** válasza:
szerintem is jó vagy így kedves kérdező! :) Az első fotón sem volt rossz tested, de a változás a másodikon már látszik, viszont tényleg semmi okod nem lehetett 1 hónappal azelőtt sem arra, hogy azt hidd rosszul nézel ki. És külön megjegyezném, hogy mindenképpen nagyon dicséretes, hogy egy amúgy sem rosszul kinéző pasi foglalkozik magával és fejlődik. Sok pasi példát vehetne rólad. Hajrá és csak így tovább. 25/l
2014. jún. 7. 17:29
 16/25 A kérdező kommentje:

köszönöm neked is!

mindenek ellenére én mindig kevésnek érzem magam.

Hiaba nézek ki úgy-ahogy, a kapcsolatkialakítás, a társasági élet nehezen megy.

Nem azért mert nincs dumám...nagy szövegem van, és lehet hogy ez a baj, hogy egyszerűen túl sok vagyok.

2014. jún. 7. 18:51
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem először is jó voltál, de egyre jobb leszel. ;)
2014. jún. 7. 18:53
 18/25 A kérdező kommentje:

köszi. :)

akkor a kérdés már csaj az, hogy ha itt sokaknak bejön, akkor a valo életbe miért total semlegesek velem a lányok? :D

2014. jún. 7. 20:18
 19/25 anonim válasza:
Menj ki a strandra, és néz körbe. Meg fogod látni, hogy sokaknak ilyen fizikuma sincs, ha elkezdtél edzeni/sportolni csakis a jó irányba haladhatsz. 20F
2014. jún. 7. 22:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért semleges veled a lányok - ahogy írtad - , mert nem vagy elég magabiztos?
2014. jún. 7. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!