Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító ha egy lánynak ilyen hájas karja van és hiába súlyzózik egy ideje, nem megy le a konyhásnéni rész?
Nem, szerintem szexi..
Most ki is verem erre a képre :D
vízhajtó.
az nem háj-->zsír
hanem víz.
De löttyedt. Felemelem a karom és rögtön Juci néni jut eszembe még általános iskolából a menzáról, mikor merőkanállal merte a kondérból a borsófőzeléket.
Meghíztam kissé, mostanában edzek, kipróbáltam már sok mindent. Például ellipszis trénert is használok, de a karom semmit nem hajlandó fogyni. Azért is zavar, mert abszolút nem illik az összképhez.
attól is függ hány éves vagy..
nekem konkrétan bejön az ilyesfajta testalkat, de ízlések és pofonok.
Nincs helyi zsírégetés, sem fogyasztó gyakorlatok. Az izommunka nincs hatással az izom felett levő zsírra. Zsírból fogyáshoz megfelelően összeállított szálkásító diéta, és valami aerob mozgás kell. A zsírleadás helyére nem tudsz hatni, a tested dönti el, honnan milyen ütemben fogysz.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!