Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tegyem nyilvánvalóvá egy...

Hogy tegyem nyilvánvalóvá egy félénk srácnak, hogy tetszik nekem és nem csak nézzen, hanem lépjen égre?

Figyelt kérdés

2014. jún. 6. 19:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

annyira konkrét nem szeretnék lenni, inkább csak burkoltan akarom tudatni vele,h bejön és megismerném!

viszont azon én is elgondolkoztam,hogy attól hogy tetszem neki, még nem biztos h komolyabbat is akarna tőlem, viszont amikor egy srác nem akar semmit egy csajtól, nem hiszem,h gyakran nézi őt úgy,hogy amikor a csaj is ránéz még mindig nézi és mosolyog... volt,h már mások szóltak,h már megint néz,mert már annyira feltűnt a körülöttem lévőknek. Annyira édesen néz, szinte ragyognak a szemei :D

Nektek mi a véleményetek,mennyire gondolhatja komolyan? Sajna nem tudom,h van-e párkapcsolata... :s

2014. jún. 6. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem a hajadat kell csavargatni,hanem szépen odamenni hozzá,és beszélgetés közben közölni vele valamilyen módon,hogy tetszik neked.Egyébként kétesélyes a dolog,talán csak egy kis bátoratásra vár,talán nem akar tőled komolyabban semmit.Tárd elé,mit érzel,és a reakciójából megtudod a választ.
2014. jún. 6. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
10- xd
2014. jún. 6. 20:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azon kattogsz, hogy azért néz-e, mert kellesz neki, vagy hogy komoly kapcsolatot akarna-e vagy sem, van-e kapcsolata vagy sem. Nem lenne egyszerűbb odamenni, és szolidan megkérdezni? :) Te is ugyanúgy kezdeményezhetsz, mint egy pasi. Nincs abban semmi megalázó. Sőt még örülni is fog, mivel valószínű, hogy azért néz, mert tetszel neki. De ha sokáig tipródsz, akkor elviszi majd valaki más, és azt bánni fogod. :)
2014. jún. 6. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Parancsolgass neki, látom abban már nagy rutinra tettél szert.
2014. jún. 7. 10:14
 16/17 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt most mire értetted?
2014. jún. 7. 10:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Lépj te, köszönj rá, kezdeményezz beszélgetést. Ha tényleg csak arról van szó, hogy a félénksége miatt nem lépett, nyert ügyed van.
2014. jún. 7. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!