Hogy tegyem nyilvánvalóvá egy félénk srácnak, hogy tetszik nekem és nem csak nézzen, hanem lépjen égre?
Beszélgess vele, kérdezd meg őszintén mit gondol rólad, milyen lánynak tart és, ha visszakérdez akkor te is utalj rá, hogy nagyon tetszik neked.
Vagy egyszerűen szembesítsd a ténnyel, hogy tetszik neked és szeretnéd jobban megismerni.
"lépjen végre"
akkor ezek szerint egy ideje megy a huza-vona. ebben az esetben elég valószínű, hogy nem tetszel neki annyira.
a legfélénkebb srácok is tesznek valamit az ügy érdekében előbb-utóbb, ha igazán akarják. ő nem akarja annyira, próbálj megbarátkozni ezzel a gondolattal, hogy később ne legyen nagy a csalódás (én is túl sokszor magyaráztam már be magamnak, hogy csak félénk a srác)
7.
Mert lusták, és elvárják a másiktól. :D
A szitu az,hogy ismerkedtem egy sráccal, miközben ő is feltűnt a színen,de én még akkor ugye a másik sráccal voltam elfoglalva, akivel mint a végén kiderült nem igazán passzoltunk. Lehet a félénkebb srác azért nem kezdeményez konkrétan,mert ő nem tudta,h én ismerkedtem egy sráccal és lehet úgy jött le neki,h nem jön be,pedig igen.
Úgyhogy ötleteket kérek ,hogy hogy jelezzem neki,h szabad a pálya nálam? A hajbizergálás/csavargatás gáz lenne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!