*patrik kérdése:
13-15 éves lányok! Ti milyen 'jeleket' mutattok, ha tetszik egy fiú?
Figyelt kérdés
Már régebb óta ismerek egy lányt,külsőre majdnem tökéletes nekem,stílusra is,viszont nem tudom,hogy egyáltalán kedveli e a társaságomat.az a baj,hogy nem egy suliba járunk,és így csak ritkán találkozunk.ilyen,hogy 'iskolakiránduláson' átjönnek hozzánk (hozzám meg a barátomhoz),vagy többször is rámnéz(nem úgy hogy tömegben,véletlenül,hanem mondjuk mikor ülünk a padon).szóval miből lehet rájönni hogy érdekled e a lányt?2014. jún. 4. 22:18
1/2 anonim válasza:
Írj neki ha bejön neked. Max ha nem jössz be neki elhajt. Egy pròbát megér ;)
2/2 anonim válasza:
Aza baj, hogy ha altalaban ha vki tetszik akkor allandoan figyeled es a legkisebb dolgokat is jelnek veszik...bocsi h ezt mondom de szerintem ez az igazsag. Altalaban ami jel szokott lenni h elpirul vagy az en esetemben h felporgok:) de ez lanytol fugg. Probalj vele beszelni es ha latszik rola h kicsit felos lesz v visszariad az jo jel lehet de ha pl ugy beszel veled mint masokkal akkor nem igazan szamithatsz meg jora. Lehet meg jel h mosolygos lesz v visszahuzodo. Nehez megmondnai mert sok lanynal masmilyen jelek vannak.
Szivesen segitek, ha szeretned
Hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!