Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lepattintott a lány aki...

Lepattintott a lány aki tetszik, ezek után mi legyen?

Figyelt kérdés

A problémám az hogy csak nagyon kevés lány tetszik, de azok nagyon. A legutóbbi lánytól megkézrdeztem csinálunk-e valamit erre azt mondta neki más jön be ezért nem randizik velem. Esetleg próbálkozzak még vele beszélgetni?

Egyszer összejöttem egy lánnyal aki nem volt ronda de nem igazán tetszett és szar kapcsolat volt, úgyhogy az nem megoldás. 18 vagyok

2014. jún. 6. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Erős fiú vagy, vársz és ennyi.

Zs.20/L

2014. jún. 6. 13:03
 2/11 anonim válasza:
Természetes, hogy kevés lány tetszik igazán. És nem is csak a külső a lényeg, hanem úgy összességében kevés olyan ember van, akit el tudnánk képzelni magunk mellett. Szerintem ezzel a legtöbb normális ember így van. A megoldás? Keress mást. Vagy várd meg, amíg a lány csalódik abban, aki most jön be neki. Beszélgetni lehet vele, de ne nyomulj rá. Ha változna a hozzáállása irányodban, akkor úgyis észre fogod venni.
2014. jún. 6. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Úgy 16 éves koromig én is elkövettem azt a hibát, hogy csak a legcsinosabb csajokhoz közeledtem, akik meg jellemzően lepattintottak. Ekkori szemmel kb. minden 20-30 csaj jött be (mondjuk én is elég jó képű voltam, kenuzástól izmos). Aztán amikor egy picit lejjebb tettem a lécet, de éreztem, hogy az ilyen csajoknak meg nagyon kívánatos vagyok, akkor meg szép lett hirtelen az életem.

Ma 37 évesen (házasként) ha ránézek a régi képekre, azokat a csajokat is bombázónak látom már, akik akkoriban ép hogy csak tetszettek.

2014. jún. 6. 13:08
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi,

Abban biztos vagyok ha lenne alkalma jobban megismerni engem, rájönne hogy jobb választás lennék, most nem azért mert nagyképű vagyok.

Jóképű vagyok viszonylag, van autóm, van rockzenekarom és idősebb és tapasztaltabb is vagyok, akkor nem értem mi a fene bajuk van ezekenek a nőknek.

2014. jún. 6. 13:16
 5/11 A kérdező kommentje:
A másik pedi itt a nyár, nincs suli ahol lehet ismerkedni, és itt fogok unatkozni a nyáron. Bulikban pedig ilyen üszök csajokat nem fogok felszeni.
2014. jún. 6. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Talán pont a beképzeltséged a baj, ami - akármit mondasz - süt a legutóbbi hozzászólásodból.
2014. jún. 6. 13:27
 7/11 A kérdező kommentje:
pedig nem vagyok beképzelt csak van egy egészséges önértékelésem, ami másoknak a semmi miatt van.
2014. jún. 6. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyet ertek a kerdezovel, jol csinalja. Amugy meg normalis csajok nincsenek.
2014. jún. 6. 13:47
 9/11 anonim válasza:
Öreg, ha van kocsid meg rockzenekarod... akkor lesz csajod is, csak nyugi. Várj pár hetet. Nehogy már csak suliban lehessen ismerkedni.
2014. jún. 6. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:
sokakat taszít a rokkerség
2014. jún. 6. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!