Lepattintott a lány aki tetszik, ezek után mi legyen?
A problémám az hogy csak nagyon kevés lány tetszik, de azok nagyon. A legutóbbi lánytól megkézrdeztem csinálunk-e valamit erre azt mondta neki más jön be ezért nem randizik velem. Esetleg próbálkozzak még vele beszélgetni?
Egyszer összejöttem egy lánnyal aki nem volt ronda de nem igazán tetszett és szar kapcsolat volt, úgyhogy az nem megoldás. 18 vagyok
Erős fiú vagy, vársz és ennyi.
Zs.20/L
Úgy 16 éves koromig én is elkövettem azt a hibát, hogy csak a legcsinosabb csajokhoz közeledtem, akik meg jellemzően lepattintottak. Ekkori szemmel kb. minden 20-30 csaj jött be (mondjuk én is elég jó képű voltam, kenuzástól izmos). Aztán amikor egy picit lejjebb tettem a lécet, de éreztem, hogy az ilyen csajoknak meg nagyon kívánatos vagyok, akkor meg szép lett hirtelen az életem.
Ma 37 évesen (házasként) ha ránézek a régi képekre, azokat a csajokat is bombázónak látom már, akik akkoriban ép hogy csak tetszettek.
Köszi,
Abban biztos vagyok ha lenne alkalma jobban megismerni engem, rájönne hogy jobb választás lennék, most nem azért mert nagyképű vagyok.
Jóképű vagyok viszonylag, van autóm, van rockzenekarom és idősebb és tapasztaltabb is vagyok, akkor nem értem mi a fene bajuk van ezekenek a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!