Tetszik egy lány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na most az van, hogy ezt a lányt én 8éve ismerem. Beszélgetni szoktunk egymással de intim témák nincsenek szóban. Kicsit azt érzem hogy kezd vonzódni hozzám. Többet beszélünk, keresi a társaságom, és most lett egy új frizurám az ő kérésére. Amikor meglát mindig azt mondja hogy hú de jól áll a hajam, nagyon tetszik. Na szóval elhívjam-e randira, ha igen hova (Kecskemét), és jól érem-e a jeleit. Köszönöm a válaszokat!
16/fiú
2014. jún. 4. 15:39
1/3 anonim válasza:
Proba szerencse, bar azert van mit vesztened, ha 8 eve ismeritek egymast, illetve attol fugg, mennyire ertekes szamodra ez.
2/3 alaptomos válasza:
Hát szerintem mond el neki , és hívd el őt valahova , de mond meg neki , hogy tiszteletben tartod , ha visszautasít és továbbra is szeretnél a barátja/haverja lenni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Most az van, hogy ő átment másik suliba és szerintem ebből már nem lesz semmi!!!
2014. jún. 27. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!