*patrik kérdése:
Nekem lenne egy kérdésem. Van egy lány 14 éves (egyidősek vagyunk), és már kb.1 éve ismerem, (nem egy iskolába járunk), most jóban lettünk egy kiránduláson, Hogy mondjam meg neki, hogy szeretném jobban megismerni?
Figyelt kérdés
A kiránduláson sikerült jobban megismernem,és nagyon jófej,aranyos lány,nagyon bejön a stílusa (kicsit flegma,szeret hülyéskedni).És az jelenthet valamit,hogy a barátnőjével átjöttek a 'szobánkba'(ahol ketten voltunk) úgy hogy addig jóformán nem is ismertük egymást csak látásból,vagy például észrevettem,hogy szemezett velem,és mikor oda néztem elkapta a fejét vagy meg tudtam nevettetni 2 nap alatt,és azt mondta,hogy egész normálisak vagyunk (én meg a barátom).Nem állok rosszul a csajozás terén,nem is akarok még annyira ezzel foglalkozni,csak szeretném jobban megismerni őt.csak az a baj,hogy mindezek ellenére ilyen téren kevés az önbizalmam,hiszen bár szerintem elég jó a stílusom,jól öltözködök,jó a humorom,de kövérnek tartom magam,és emiatt néha rosszul érzem magam a lányok közelében (de ezen változtatni akarok,már 20 kilót le is adtam).szóval mi a véleményetek erről?ezek a jelek jelenthetnek valamit? Főleg ilyenkorú lányokat kérdeznék?2014. jún. 3. 23:25
1/4 anonim válasza:
lehet hogy ilyen
mitet veszthetel?
2/4 anonim válasza:
Írj neki, beszélgessetek, aztán majd találkozzatok. Ennyi. Szerintem amúgy van esélyed nála. :)
3/4 anonim válasza:
jaj, ne mondd meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerni...
csak kezdd el^^ kérdezgesd, lógj vele (de ne rajta :D), és előbb-utóbb ez lesz: jobban megismered. és ő is téged, ha érdekled, de miért ne érdekelnéd?
4/4 segal jusko válasza:
Ne azt kérdezd meg hogy jobban meg akarod őt ismerni, hanem azt hogy többet akarsz tőle!!:) és élőben mond meg neki ne Facebookon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!