Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miet nyomulnak ram a csunya...

Miet nyomulnak ram a csunya pasik? Miert nem hagynak beken?

Figyelt kérdés

Nem tudom felfogni miert kell egy csunya pasinak egy jo nore nyomulni. Semmi eselye nincs ugysem akkor meg minek?

Jol nezek ki es csak a jo pasik erdekelnek(ez szerintem egyaltalan nem baj) es ha egy csunya fiu lat egy jo pasival akkor miert kezd nekem irrogatni es köszöngetni es probalkozni? Es ha megmondom neki hogy nem tetszel akkor meg EN vagyok a hibas nem pedig O es kesobb azt hallom vissza. Kezd elegem lenni az ilyenekbol..

2014. jún. 6. 14:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező! Kérlek vedd észre,hogy nem azért qrváznak,mert leírtad,hogy jól nézel ki,és szereted a szépfiúkat. Eddig oké,nincs gáz. De! A kérdésed megfogalmazásából,a stílusodból kisüt,hogy semmire nem tartod a csúnyácska pasikat,még emberként se tudsz rájuk tekinteni. Oké,hogy egy fokig talán taszítanak,de az írásod alapján te undorodsz tőlük. Elég lett volna,ha normálisabb kérdést teszel ki:"hogy mondjam meg tapintatosan a rondább fiúknak,hogy nem tetszenek?" komolyan,olyan nagy megterhelést jelentene normálisan megfogalmazni ezt az egyszerű kérdést? Vagy nem érzeĺ bűntudatot,mikor így beszélsz róluk? Vannak érzéseid,Barbie baba? Vagy te is csak egy szép de üres máz vagy? Az egyik komidon,a ferraris példán meg percekig szakadtam. Ha képletesen is,DE TE MAGAD HASONLÍTOTTAD MAGAD EGY ÁRUCIKKHEZ! Tudom,hogy csak hasonlat,de ezzel elmondtál mindent,köszönjük. Egy pszichológus oldalakat tudna írni az eltorzult értékrendszeredről. És miattad nem találnak az érzők párt,mert megy az általánosítás,és azt hiszik,minden lány ilyen. Egy jótanács: gondold meg jól a szavaid,kislány,mert még bármi történhet veled,és amúgy sem leszel mindig sugárzóan szép. Majd nézd meg,ki lesz veled akkor. Ha senki,akkor hiába szépség és egó,az életed egy darab sz@rnál is kevesebbet fog érni! Úgy is koppansz majd,nagy lóról nagyot lehet esni. És ne nézz semmibe másokat,mert lehet,hogy ők rendelkeznek némi emberi tulajdonsággal,ami rólad nem mondható el. Légy boldog,te ostoba p¡csa! Egy 19 éves suzuki lány
2014. jún. 6. 18:00
 22/29 anonim ***** válasza:

Ok, fogadok 10 kolbászba, hogy kamu a kérdező! :)

Biztos vagyok benne, hogy egy kiábrándult, provokatív srác ül a gép mögött...esetleg egy lány aki csak egy jó kis szaftos, 80+ kommentes kérdésre hajaz.

Ezt ugyan úgy megtették már kamu "páwa" profilokkal is, nem is egyszer...

Szóval tök értelmetlen bárkinek is felhúznia magát rajta, a legjobb ha senki sem reagál semmit sem azt jóva' :)

18/L

2014. jún. 6. 18:11
 23/29 anonim válasza:

"De fb is tele van olyan kepekkel ahol jo pasikkal vagyok "

Na, ezen bexartam XD

2014. jún. 6. 19:19
 24/29 A kérdező kommentje:
irigy kutyák vagytok mind
2014. jún. 6. 20:31
 25/29 anonim ***** válasza:
Inkább mint ilyen csökött p.icsa. Neked kajak jó érzés beszólni. Fogadni mernék a válaszom se olvastad,mert azt nem mondtam amit hallani szeretnél. Remélem elcsap egy kék ifa a fenenagy szépségeddel,hogy kívülről is az legyél ami odabenn vagy: egy torz csonk. 21es
2014. jún. 6. 20:37
 26/29 anonim ***** válasza:
Kegyetlen világ ez, hát most mondd meg, hogy lehet így élni?!
2014. jún. 7. 00:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Jó, de még mindig nem tudom mitől álompasi, az álompasi. Csak azt mondtad, hogy helyes. Valami más? Mert sok helyes ember van, de az még nem minden.
2014. jún. 7. 21:41
 28/29 anonim ***** válasza:
( sőt, aki fiú minden nőt megkap általában nem szokta őket becsülni. utána jön a szajkózás h minden fiú szemét. ez egy ördögi kör..)
2014. jún. 8. 12:58
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Erre a kérdésre képtelenség normális , számodra elfogadható választ adni. Hajtanak rád mert mindenkinek a szebbik kell. Ennyi! Inkább örülj , hogy valakiknek tetszel. Ha meg nem tetszik , megmondod , hogy nem az eseted és szépen elmész! :)

2014. jún. 8. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!