Miet nyomulnak ram a csunya pasik? Miert nem hagynak beken?
Nem tudom felfogni miert kell egy csunya pasinak egy jo nore nyomulni. Semmi eselye nincs ugysem akkor meg minek?
Jol nezek ki es csak a jo pasik erdekelnek(ez szerintem egyaltalan nem baj) es ha egy csunya fiu lat egy jo pasival akkor miert kezd nekem irrogatni es köszöngetni es probalkozni? Es ha megmondom neki hogy nem tetszel akkor meg EN vagyok a hibas nem pedig O es kesobb azt hallom vissza. Kezd elegem lenni az ilyenekbol..
Ok, fogadok 10 kolbászba, hogy kamu a kérdező! :)
Biztos vagyok benne, hogy egy kiábrándult, provokatív srác ül a gép mögött...esetleg egy lány aki csak egy jó kis szaftos, 80+ kommentes kérdésre hajaz.
Ezt ugyan úgy megtették már kamu "páwa" profilokkal is, nem is egyszer...
Szóval tök értelmetlen bárkinek is felhúznia magát rajta, a legjobb ha senki sem reagál semmit sem azt jóva' :)
18/L
"De fb is tele van olyan kepekkel ahol jo pasikkal vagyok "
Na, ezen bexartam XD
Kedves kérdező
Erre a kérdésre képtelenség normális , számodra elfogadható választ adni. Hajtanak rád mert mindenkinek a szebbik kell. Ennyi! Inkább örülj , hogy valakiknek tetszel. Ha meg nem tetszik , megmondod , hogy nem az eseted és szépen elmész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!