Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miet nyomulnak ram a csunya...

Miet nyomulnak ram a csunya pasik? Miert nem hagynak beken?

Figyelt kérdés

Nem tudom felfogni miert kell egy csunya pasinak egy jo nore nyomulni. Semmi eselye nincs ugysem akkor meg minek?

Jol nezek ki es csak a jo pasik erdekelnek(ez szerintem egyaltalan nem baj) es ha egy csunya fiu lat egy jo pasival akkor miert kezd nekem irrogatni es köszöngetni es probalkozni? Es ha megmondom neki hogy nem tetszel akkor meg EN vagyok a hibas nem pedig O es kesobb azt hallom vissza. Kezd elegem lenni az ilyenekbol..

2014. jún. 6. 14:21
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
De fb is tele van olyan kepekkel ahol jo pasikkal vagyok és erted ramirnak olyan emberek hogy pfff. Az meg hogy 17 evesen a nem akarok hazassagot hanem csak jol erezni magam az normalis mindenki igy van evvel^_^. Oke nem nezek ki jol akkor :D
2014. jún. 6. 14:48
 12/29 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy jó nő vagy, de mutass képet, a számodra álompasikról. Mitől azok, milyen tulajdonságokkal bírnak?

Attól félek, hogy az ilyen álompasik, nők, valójában nem is léteznek. Persze, attól még lehetnek.

2014. jún. 6. 14:50
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
örülnöd kellene hogy egyátalán valaki foglalkozik veled.
2014. jún. 6. 15:12
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
jézusom, megint egy beképzelt, ronda, ostoba 17 éves kis p1csa. gratulálok. amúgy igaza van a többi válaszolónak,fogadd el. 19L
2014. jún. 6. 15:16
 15/29 anonim ***** válasza:
91%

Neked ebből kezd eleged lenni, nekem meg az ilyen kis ostoba libákból. :)

20/L

2014. jún. 6. 15:24
 16/29 anonim ***** válasza:

mert amit ki se próbál az ember abból biztos nem lesz semmi. ha bejössz sok embernek inkább örülj neki, ne vágj fel a dologgal. lepattintod őket és kész. ne feledd ha nem lenne ez a sok rád nyomuló nem lenne ekkora önbizalmad se. és ha már úgy állsz a dologhoz hogy te kapod meg a pasit az elég ciki szerintem. nekik kéne örülni hogy megkaphatnak.. más értékrendűek vagyunk az biztos. de az is hogy a kinézetemmel nem fogok meg semmi nőt, de ledumálom a bugyit róluk... ilyenek vagyunk, mindenki más :))

19f

2014. jún. 6. 15:37
 17/29 anonim válasza:

Ne hidd mar magad isten nőnek.

Hiába nézel ki jol (ha egyáltalán jol nézel ki) ha egy beképzelt kis f@ szcibalo q urva vagy. Nem is értem ilyen nagyképű senkikkel miért foglalkoznak.

2014. jún. 6. 15:45
 18/29 A kérdező kommentje:

Kossz azt az 1 normalis valaszt :O. Akinek nem tetszik valami az huzzon el nem kell irkalni.

Helyes pasikrol meg nem fogok kepeket kirakni mert lehet nem orulnenek neki :P de leteznek.

A kerdesem legyege kb annyi lett volna hogyha valakinek csak egy szuzukira van penze akkor miert akar ferarit venni? Foleg ugy hogy tudja sok penz kene meg hozza. De ti csak nyomjatok a hulye szovegeteket. Raadasul a jo pasiknal kb annyi a jofej normalis mint a csunyaknal akkor meg inkab egy jot valasztak foleg ha megtehetem a csunya nem teheti meg

2014. jún. 6. 15:45
 19/29 anonim ***** válasza:
Magadról viszont tehetnél képet, hogy mi is tudjuk, mire van ekkora önbizalmad. ;)
2014. jún. 6. 15:47
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem fogok kepet kitenni v.Erd ki any.Dra. Egy normalis kerdest tettem fel amiben leirtam hogy jol nezek ki es csak a jo pasik erdekelnek. Erre en vagyok a qrva meg a bekepzelt felszines ontelt hat gratulalok nektek csodalatos hogy ennyi ilyen ember van mint ti.
2014. jún. 6. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!