Miet nyomulnak ram a csunya pasik? Miert nem hagynak beken?
Nem tudom felfogni miert kell egy csunya pasinak egy jo nore nyomulni. Semmi eselye nincs ugysem akkor meg minek?
Jol nezek ki es csak a jo pasik erdekelnek(ez szerintem egyaltalan nem baj) es ha egy csunya fiu lat egy jo pasival akkor miert kezd nekem irrogatni es köszöngetni es probalkozni? Es ha megmondom neki hogy nem tetszel akkor meg EN vagyok a hibas nem pedig O es kesobb azt hallom vissza. Kezd elegem lenni az ilyenekbol..
Elképzelhető, hogy jó nő vagy, de mutass képet, a számodra álompasikról. Mitől azok, milyen tulajdonságokkal bírnak?
Attól félek, hogy az ilyen álompasik, nők, valójában nem is léteznek. Persze, attól még lehetnek.
Neked ebből kezd eleged lenni, nekem meg az ilyen kis ostoba libákból. :)
20/L
mert amit ki se próbál az ember abból biztos nem lesz semmi. ha bejössz sok embernek inkább örülj neki, ne vágj fel a dologgal. lepattintod őket és kész. ne feledd ha nem lenne ez a sok rád nyomuló nem lenne ekkora önbizalmad se. és ha már úgy állsz a dologhoz hogy te kapod meg a pasit az elég ciki szerintem. nekik kéne örülni hogy megkaphatnak.. más értékrendűek vagyunk az biztos. de az is hogy a kinézetemmel nem fogok meg semmi nőt, de ledumálom a bugyit róluk... ilyenek vagyunk, mindenki más :))
19f
Ne hidd mar magad isten nőnek.
Hiába nézel ki jol (ha egyáltalán jol nézel ki) ha egy beképzelt kis f@ szcibalo q urva vagy. Nem is értem ilyen nagyképű senkikkel miért foglalkoznak.
Kossz azt az 1 normalis valaszt :O. Akinek nem tetszik valami az huzzon el nem kell irkalni.
Helyes pasikrol meg nem fogok kepeket kirakni mert lehet nem orulnenek neki :P de leteznek.
A kerdesem legyege kb annyi lett volna hogyha valakinek csak egy szuzukira van penze akkor miert akar ferarit venni? Foleg ugy hogy tudja sok penz kene meg hozza. De ti csak nyomjatok a hulye szovegeteket. Raadasul a jo pasiknal kb annyi a jofej normalis mint a csunyaknal akkor meg inkab egy jot valasztak foleg ha megtehetem a csunya nem teheti meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!