Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miet nyomulnak ram a csunya...

Miet nyomulnak ram a csunya pasik? Miert nem hagynak beken?

Figyelt kérdés

Nem tudom felfogni miert kell egy csunya pasinak egy jo nore nyomulni. Semmi eselye nincs ugysem akkor meg minek?

Jol nezek ki es csak a jo pasik erdekelnek(ez szerintem egyaltalan nem baj) es ha egy csunya fiu lat egy jo pasival akkor miert kezd nekem irrogatni es köszöngetni es probalkozni? Es ha megmondom neki hogy nem tetszel akkor meg EN vagyok a hibas nem pedig O es kesobb azt hallom vissza. Kezd elegem lenni az ilyenekbol..

2014. jún. 6. 14:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Mert te is csúnya vagy.
2014. jún. 6. 14:23
 2/29 anonim ***** válasza:
Nehezen fogadják el, hogy nem sikerült nekik. Amúgy én a helyedben a belső alapján is értékelnék...
2014. jún. 6. 14:25
 3/29 anonim ***** válasza:
95%
lol, napi pics4 :D , az empátia szórol még tuti nem hallott a kis drága...
2014. jún. 6. 14:25
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
Honnan veszed, hogy te jó nő vagy?
2014. jún. 6. 14:26
 5/29 anonim ***** válasza:
95%

KAMU kérdés szaga van a dolognak, de megeszem a maszlagot.

Azért írogat kedves beképzelt kis HP, mert ő is a legjobb sunát szeretné megszaglászni, ahogy te is egy kockahasat akarsz összenedvezni. És a szépség szubjektív. Lehet, hogy neked nem teszik, de egyébként másnak nem számít csúnyának és azt hiszi hogy van esélye nálad. Viszont ha te csak és kizárólag a külső alapján lepattintasz embereket akkor elég felszínes egy szerencsétlen lehetsz. Persze ha így vagy boldog legyen, de akkor ne sírjon a szád ha ez másokban visszatetszést kelt. És nem törvényszerű, hogy csak és kizárólag a külső alapján ítéljenek meg embereket. Neked lehet, de az értelmesebb ember magával a személlyel foglalkozik, nem a külsővel.

6/29 anonim ***** válasza:
94%
Kamu provokáció...
 7/29 anonim ***** válasza:
Mert itt bátoritva van mindenki ,hogy irjon ha tettszik a lány .Èlőbe keress valakit magadnak a te mércéd szerint .
2014. jún. 6. 14:27
 8/29 A kérdező kommentje:
Igen csunya es erzeketlen vagyok mert 3 alompasibol 2 megkaphatok :v a belso is szamit termeszetesen de jo pasik is lehetnek rendesek es a csunyak is szemetek
2014. jún. 6. 14:30
 9/29 anonim válasza:
96%

Azért nyomulnak rád, mert a jó nőknél esélytelennek érzik magukat, de nálad talán sikert érhetnek el.

Jó nőnek valószínűleg csak te tartod magadat.

2014. jún. 6. 14:32
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

irigylem az önbizalmadat.

viszont, az igaz, hogy a csúnya pasik általában a csúnyább lányoknál probálkoznak, mert ők maguk is tudják, hogy egy szép csajnál semmi esélyük.

2014. jún. 6. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!