Miet nyomulnak ram a csunya pasik? Miert nem hagynak beken?
Nem tudom felfogni miert kell egy csunya pasinak egy jo nore nyomulni. Semmi eselye nincs ugysem akkor meg minek?
Jol nezek ki es csak a jo pasik erdekelnek(ez szerintem egyaltalan nem baj) es ha egy csunya fiu lat egy jo pasival akkor miert kezd nekem irrogatni es köszöngetni es probalkozni? Es ha megmondom neki hogy nem tetszel akkor meg EN vagyok a hibas nem pedig O es kesobb azt hallom vissza. Kezd elegem lenni az ilyenekbol..
KAMU kérdés szaga van a dolognak, de megeszem a maszlagot.
Azért írogat kedves beképzelt kis HP, mert ő is a legjobb sunát szeretné megszaglászni, ahogy te is egy kockahasat akarsz összenedvezni. És a szépség szubjektív. Lehet, hogy neked nem teszik, de egyébként másnak nem számít csúnyának és azt hiszi hogy van esélye nálad. Viszont ha te csak és kizárólag a külső alapján lepattintasz embereket akkor elég felszínes egy szerencsétlen lehetsz. Persze ha így vagy boldog legyen, de akkor ne sírjon a szád ha ez másokban visszatetszést kelt. És nem törvényszerű, hogy csak és kizárólag a külső alapján ítéljenek meg embereket. Neked lehet, de az értelmesebb ember magával a személlyel foglalkozik, nem a külsővel.
Azért nyomulnak rád, mert a jó nőknél esélytelennek érzik magukat, de nálad talán sikert érhetnek el.
Jó nőnek valószínűleg csak te tartod magadat.
irigylem az önbizalmadat.
viszont, az igaz, hogy a csúnya pasik általában a csúnyább lányoknál probálkoznak, mert ők maguk is tudják, hogy egy szép csajnál semmi esélyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!