Habsburg kérdése:
Mért van az hogy csak a jóval fiatalabb pasik (20-25) nyomulnak rám és a korombelieknek nem kellek? Túl gyerekes lennék vagy csak egyszerűen a korombeliek már párkapcsolatban élnek? 35N
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 10:42
1/17 anonim válasza:
A korodbeliek általában kapcsolatban vannak, gyerekeik vannak, stb...
Mi (a fiatalabbak) miért nem vagyunk elég jók? :D
2/17 anonim válasza:
Valószínűleg discóban ill. olyan szórakozóhelyen találnak meg a fiatalabb pasik, ahol úgye fiatalabb az átlag életkor.
Egy könyvtárban, egy tanfolyamon, vagy kiránduláson ahol idősebb pasik is vannak, gondolom inkább azok hajtanának rád.
+ az ilyen korúak többnyire családapák és nem szórakoznak annyit. Vagy, ha nagyon bulizós természetű, akkor az meg a pipikre hajt. :-) Nehéz ügy.
3/17 anonim válasza:
miert, tul gyerekes vagy? mibol gondolod, miben nyilvanul ez meg? irj kicsit reszletesebben, mert ennyibol nem nagyon derul ki semmi.
4/17 anonim válasza:
Ezt már én is tapasztaltam:) meg azt is, hogy a korunkbelieknek már öregek vagyunk:) A fiatalabbak felnéznek rád, hogy te egy tapasztalt, érett nő vagy!, örülj neki! 34N
5/17 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy gyerekes lennél, csak ez a korosztály menőnek tartja,ha ilyen korú nő beadja nekik a derekát. De ritkán esetleg komolyan is gondolhatják.
6/17 anonim válasza:
Engem nem a "menőség" miatt érdekelnek az idősebb nők. Általában ebben a korban már nem jellemző az a fajta éretlenség, ami a 25 alatti lányokra. Éretlenek szexuális, társadalmi, és mentális téren egyaránt...
7/17 anonim válasza:
En is elonyben reszesitem a 30-as noket.
8 ev korkulonbseg nem erdekel, de sokkal jobbak a tapasztalataim veluk.
8/17 anonim válasza:
Én a fiatalabb nőket szeretem,mert épphogy alakíthatóak.A korombelieket is már valaki"alakította".Ők nem az én műveim,úgyhogy nem nagyon kellenek.
10/17 anonim válasza:
"Mi (a fiatalabbak) miért nem vagyunk elég jók? :D"
Nekünk nincs elegendő egzisztenciánk pénzünk és lakásunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!