Van itt olyan lány, akinek a kövér pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
19/F tudom, hogy fiatal vagyok, meg fogyjak le, de az nekem nem megy csak úgy, szóval ha lehet, mellőzzük az ilyen témát.2014. jún. 5. 19:32
41/48 anonim válasza:
40: hasonló cipőben járunk, igaz az én barátom sosem sportolt, de így szerettem belé, ilyen macisan és arra vigyázok, hogy többet ne szedjen magára. :)
42/48 anonim válasza:
Arra azért én is, de szerencsére nem kell noszogatni, hogy tartsa a diétát, és nem süllyedt bele a tipikus kövér pasi mentalitásba, hogy neki már mindegy, stb. :) én így szeretem, nekem így is tetszik, és nem is gondolkodok azon, hogy milyen lenne ha újra lefogyna.
43/48 anonim válasza:
Enyémet 9. óta ismerem (most 11-esek vagyunk), azóta ilyen volt, de nem lett kövérebb, meg nekem a kövér az nem ez. Nem kínzom diétával, de sokszor kimozdítom otthonról, ha jó az idő, mert nem baj, ha többet mozog. Amúgy nagyon kedves és jószívű, a sok izmos nagyképű pasi a nyomába sem ér. :)
44/48 anonim válasza:
én sem kínzom, magától csinálja, a saját maga kedvéért. :) én csak támogatom benne azzal, hogy olyan kaját csinálok ami ebbe belefér.
de majd jön valaki, aki leszól minket is, mert ugye alap hogy minden nő felszínes, amelyik meg nem, az tuti csak kiegyezik a dagikkal mert nem jutna neki más, valami egyéb defekt miatt. ;D
45/48 anonim válasza:
:D igazad van, nálunk a suliban se tetszik mindenkinek, hogy együtt vagyunk. Ha szerintük defektes vagyok, legyek az. xD Mondjuk exem meg vékonyabb, izmos fiú volt, szóval erről ennyit.
Sok boldogságot nektek. :)
47/48 anonim válasza:
"Évek óta nem jártam Pesten"
úristen, sajnálom, megértem, hogy frusztrált vagy, hogy vidéken kell élned. :/
48/48 anonim válasza:
Továbbra is azt mondom, ha van pénzed lesz nőd. Ennyire egyszerű. Lehetsz kövér, törpe, kancsal, vagy akármilyen gnóm, akkor is ragadni fognak rád. Azoknak, akik lepontozták a 15. választ, ajánlom figyelmükbe pl Andy Vajnát. Ritka rusnya fajzat, mégis akad neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!