Van itt olyan lány, akinek a kövér pasik jönnek be?
# 30:
Te meg tanulj meg heLYesen írni légyszíves, mert így komolytalannak tűnik a véleményed.
# 34:
Elkéstél :P Már megosztotta velünk, hogy azért nem tudja leírni heLYesen a heLYesen szót, mert betört a kijelzője. :3
# 36:
Én is teszek érte kérlek és konkrétan csak azzal, hogy odafigyeltem a táplálkozásomra, leadtam fél év alatt 20 kilót. De ettől még nem kell ilyen durván leszólni a másikat, mert kövér...
A szigetet meg nem szeretem. Max Novarockra mennék, de úgysem vagyok elég izmos neked, úgyhogy hagyjuk is. :)
# 38:
Évek óta nem jártam Pesten, ezért nem volt fogalmam sem arról, hogy miről beszélsz. De így már világos, köszönöm. :)
120 kiló a barátom, 15 évig sportolt de betegség miatt többször kellett műteni, mozogni is alig tudott, azalatt elhízott. folyamatosan azon van hogy leadja, de nehezen megy neki, mert a műtét után nem tudja ugyanúgy terhelni magát mint előtte. én már így ismertem meg, így szerettem belé. intelligens, jó a modora, jóképű, és nem, nem gazdag, mielőtt valaki ezzel jönne.
ezzel szemben én tipikus vékony "jócsaj" vagyok (mások által is annak tartott, nem csak az egészséges önbizalom mondatja velem), szóval a kövér pasi-kövér csaj elmélet itt bukott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!