Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány, akinek a...

Van itt olyan lány, akinek a kövér pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
19/F tudom, hogy fiatal vagyok, meg fogyjak le, de az nekem nem megy csak úgy, szóval ha lehet, mellőzzük az ilyen témát.

2014. jún. 5. 19:32
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

# 30:

Te meg tanulj meg heLYesen írni légyszíves, mert így komolytalannak tűnik a véleményed.

2014. jún. 5. 20:18
 32/48 anonim válasza:
bocsi,hogy egy berort kepernyoju telefonrol kell irnom
2014. jún. 5. 20:19
 33/48 anonim ***** válasza:
195 centihez a 80kg kicsit kevés sztem, de olyan 40-50kg felesleg van rajta.
2014. jún. 5. 20:20
 34/48 anonim ***** válasza:
#30 te meg kezdj el heLYesen írni.
2014. jún. 5. 20:27
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

# 34:

Elkéstél :P Már megosztotta velünk, hogy azért nem tudja leírni heLYesen a heLYesen szót, mert betört a kijelzője. :3

2014. jún. 5. 20:30
 36/48 anonim ***** válasza:
28-as:nem, én csak egy programra hívtalak el, de rájöttem, hogy hiába írom... te úgyis bunkónak tartasz, mert nem szeretek egy malac mellett feküdni, amikor én magam is teszek azért, hogy ne legyek malac.
2014. jún. 5. 20:35
 37/48 anonim ***** válasza:

# 36:

Én is teszek érte kérlek és konkrétan csak azzal, hogy odafigyeltem a táplálkozásomra, leadtam fél év alatt 20 kilót. De ettől még nem kell ilyen durván leszólni a másikat, mert kövér...

A szigetet meg nem szeretem. Max Novarockra mennék, de úgysem vagyok elég izmos neked, úgyhogy hagyjuk is. :)

2014. jún. 5. 20:41
 38/48 anonim ***** válasza:
Sziget...futószőnyeg, sikerült összerakni, hogy a futásról beszélek és nem a fesztiválról? mert szerintem nem, de ez most nem is tartozik a témához:D
2014. jún. 5. 20:43
 39/48 anonim ***** válasza:

# 38:

Évek óta nem jártam Pesten, ezért nem volt fogalmam sem arról, hogy miről beszélsz. De így már világos, köszönöm. :)

2014. jún. 5. 20:50
 40/48 anonim ***** válasza:

120 kiló a barátom, 15 évig sportolt de betegség miatt többször kellett műteni, mozogni is alig tudott, azalatt elhízott. folyamatosan azon van hogy leadja, de nehezen megy neki, mert a műtét után nem tudja ugyanúgy terhelni magát mint előtte. én már így ismertem meg, így szerettem belé. intelligens, jó a modora, jóképű, és nem, nem gazdag, mielőtt valaki ezzel jönne.

ezzel szemben én tipikus vékony "jócsaj" vagyok (mások által is annak tartott, nem csak az egészséges önbizalom mondatja velem), szóval a kövér pasi-kövér csaj elmélet itt bukott is.

2014. jún. 5. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!