Van itt olyan lány, akinek a kövér pasik jönnek be?
Nagyon sok ilyen nő van, köztük én is , testes pasi hmm a legjobb , tök biztonságos érzek mellettük én elég alacsony és vékonyka vagyok 160 cm és 50 kg és ilyen pasihoz tök jó bújni :) Szóval sok ilyen nő van, nem kell lefogynod.
(DE párkapcsolatban élek)
Nagyon passzol ez a kép ide szerintem:
14.
Ez főleg genetikától függ, nem a zsírtól. Egyre többet tudunk meg a gének szerepéről és nem is gondoljuk mennyire befolyásolja az egészségünket. Népegészségügyi genomikának hívják ezt az új tudományt.
18. kövér csaj fantáziál nem kövér pasiról -> örülnek a csajnak
kövér pasi fantáziál nem kövér csajról -> vesztes
Ez egy érdekes kérdés, én 26 vagyok, mindigis a nagyon sovány férfiak tetszettek, mert én is vékony vagyok, mint pl ő: [link]
De aztán megtetszett pl. ő is, mert nagyon helyes az arca, véleményem szerint: [link]
De ha élőben kellene egy dagi mellé feküdnöm, hát lehet, hogy hánynék, nem tudom...én még csak vékony srácokkal jártam, akiken kis izom volt esetleg.:)
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!