Miért nem vonzóak ezek az értékek a mai nőknek?
Senkit nem érdekel, hogy egyetemre járok (nem büfészakra, hanem mérnökire), nyelvvizsgám van angolból és fontos számomra a család.
Ellenben az izom (teljesen mindegy milyen buta mellette, haverom kigyúrt, egy mondatot nem tud hiba nélkül leírni de még a születési helyét sem: neki a Győr az Györ, mégis tapadnak rá a nők), és a BMW kombinációja a nők 90%-nál helyből nyerő kombináció. Lehet mellé a kiszemelt bunkó, sötét agyú vagy akár még bűnöző is, ígyis-úgyis vonzódni fog hozzá a nő.
Szerintem a barátod nem feleséget keres hanem egy csajt akivel eltölthet egy kellemes estét, na azok a csajok tényleg a kocsimárkára buknak.
Erős túlzásnak tartom, hogy nők elkerülik a diplomás férfiakat. Számomra fontos a kommunikáció, és imádom ha 1-1 beszélgetés közben valami újat hallhatok és tanulhatok. Sajnos azonban elég sok olyan ismerősöm is van, akik már x ideje megszerzték a diplomájukat, de egy értelmes vitát sem folytathatok velük (nem veszekedés,) mert ha esetleg tényleg nekem van igazam, akkor is mindig azt mondják, hogy "hagyjuk, mert nekem már van diplomám és tudom, hogy amit mondasz az nem úgy van" és hasonló szövegek. Tehát nagyon nem mindegy, hogy állandóan az iskolai végzettségeddel villog az ember vagy normálisan és értelmesen beszélsz bármiről.
Az,hogy egyetemre jársz,önmagában nem érték. Az imponál,ha nem elégszel meg az érettségivel gyárban robotolós élettel,hanem vannak céljaid és teszel is értük. Az vonzó még számomra,ha valaki érdekes egyéniség,intelligens,lehet vele beszélgetni,meg tudok benne bízni és fel tudok rá nézni. Továbbá kimondom az őszintét: nem árt,ha jól is nézel ki és működik a kémia. Nem,ez nem azt jelenti,hogy legyél kigyúrt és te legyél a világ leghelyesebb pasija. De nekem mindenképp fontos,hogy külsőleg is vonzónak találjam a páromat,mert a jó szexhez ez elengedhetetlen.
Valószínűleg a butább nők némelyikének bejönnek azok a fazonok,akiket leírtál,de azok mind csak a felszínre mennek.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!