Tényleg szerencsés lennék, hogy nőknek születtem, ismerkedés terén?
Ha nem mernek kezdeményezni a fiúk, akkor miért szerencsések a nők? Mert ezek szerint akkor nem kezdeményez náluk senki, tehát vagy ők kezdeményeznek vagy egyedül maradnak. Szóval van benne egy kis logikai bukfenc...
Amúgy meg a fiúkat sem kell félteni, ne félj.
Egy mai nő
(Amúgy tényleg kissé gyanús a kérdés, már ami a kérdező nemét illeti.)
Emberként lehetsz szerencsés, de nem attól függ a dolog, hogy nő vagy vagy férfi...
Nekem pl tovább tartott mire megtaláltam az igazit, mint a férjemnek. Én5 évig kerestem normális pasit, mire végre megismertem őt, ő elsőre velem jött össze. kb 2 hetet vett igénybe összességében, hogy megismerjen...
Szerintem sem vagy te nő, csak egy provokatív kérdés, megfordítva az általában itt szokásosakat. Nagyon unalmas.
Ennek ellenére én azért nagyonis örülök annak, hogy nőnek születtem. Bár az ismertségi körömben a férfiak lassanként már inkább nősülnek, így nem hiszem, hogy annyira szerencsétlenek lennének nőzés terén (bár nyilván nézőpont kérdése), de attól még nekem tényleg könnyebb dolgom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!