Laci911 kérdése:
Miért ilyen nagy a mai nőknek az igényei?
Figyelt kérdés
Már a simább nők is válogatnak , szerintem a semmire fel ..2014. máj. 15. 14:56
1/30 anonim válasza:
Milyen az a simább nő? Nem rücskös? :D
2/30 anonim válasza:
Amíg van miből, had válogassak má' boooooocs
3/30 anonim válasza:
mert miért ne válogathatna mindenki kedvére???
4/30 anonim válasza:
A nőket soha senki nem fogja megérteni!
5/30 anonim válasza:
Az urak hozzászoktak, hogy csak megdumálják a csaj apjával és máris övék a nő. Nehogy már manapság a nőnek is legyen beleszólása! :D
6/30 anonim válasza:
naponta látok ilyen kérdést....de könyörgöm, mutasson már valaki nekem olyan pasit, aki nem válogat!!! -.-
7/30 A kérdező kommentje:
Tehát az ilyen lapos ha vagy vékonyabb alak az szerintem alap lenne . Simább (átlagosra értem ). Ahogy észrevettem a lusta nőknek van a legnagyobb igényei .
2014. máj. 15. 15:04
8/30 anonim válasza:
Így van.Mindenki megfelelő párt akar találni,és ez így van rendjén.Én nekem sem mindegy,hogy milyn a csaj..
9/30 anonim válasza:
De ha te úgysem akarsz semmit a "simább" nőktől akkor neked nem mindegy...?
10/30 A kérdező kommentje:
A Férfiaknak elég ha jól nézz ki a nő . A nőknek viszont legalább 3 pontnak kell eleget tennie . Nos igen nem mind1 , hogy kivel fekszik le az embert .
2014. máj. 15. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!