Magyarországon azt vettem észre, hogy a barna hajú, barna szemű kicsit barnásabb bőrű férfiak jönnek be a helyi nőknek. Olyan kicsit romános beütés. Jól látom?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 10:42
1/8 anonim válasza:
Tekintve hogy a legtöbb embernek barna haja és barna szeme van, így nehéz tévedni haver.
Roma és román között pedig van különbség, nem árt ha tudod.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem mindenhol dominál a barna haj barna szem. Én románt mondtam. A roma stílus az a nagykarikás fülbevalójú leányzókra hat ki.
2014. máj. 11. 10:57
3/8 anonim válasza:
Nekem mondjuk inkább a németes jön be. Szőke haj, kék szem a gyengém
4/8 anonim válasza:
na nekem ez a típus a halálom. a sötét haj tetszik, de csak kék szemmel és világos bőrrel, az ilyen cigányos fajtát nagyon nem szeretem.
5/8 anonim válasza:
Nekem a szőke haj, kék szem jön be :D
6/8 A kérdező kommentje:
Na én is így vagyok vele, hogy világos bőr, kék szem barna haj de inkább szőkésbarna jön be.
Ja és ne legyen a nő olyan kis szende meg nagypofájú parasztasszony... :))
2014. máj. 11. 11:22
7/8 anonim válasza:
Nekem Világosbarna haj és kék vagy zöld szem tetszik!
8/8 anonim válasza:
Talán azért,mert nálunk ez az átlagos,ez jellemző többségében a magyarokra eredetileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!