Egyes férfiak miért hiszik azt ha van pénzük, akkor bármelyik nőt megkaphatják? A nőknek tényleg elég ha luxusajándékokkal halmozzák el őket?
Figyelt kérdés
ismerősöm eléggé tele van, luxusból hotelben lakik mert nincs kedve mindig házat venni ha megunja az épp aktuálisat, és így van ez a nőivel is. egyszerre mindig van 4-5 nője, elég sokat költ rájuk,és nyaralni is viszi őket ide oda. a pasi elég csúnya, és minden nőt semmibe vesz, de ez mégsem zavarja őket, még a jó nők futnak ő utána.2014. márc. 15. 17:55
2/8 anonim válasza:
Elfajult egy világban élünk amit a pénz irányít.
Engem akkor se vesz meg senki.
3/8 anonim válasza:
Van egy réteg, aka gold diggers, akiknek tényleg mindegy, csak sok pénze legyen a férfinek.
De sokkal többen vannak, akiknek még ha van is egzisztenciális igénye, az sokkal alacsonyabb, vagy nem is nagyon foglalkoznak ilyenekkel.
4/8 anonim válasza:
Én nem hiszem ezt, viszont sok esetben látom. Ha ezek a nők (akik bedőlnek ezeknek a psiknak) nem adnák a lovat ezen pasik alá, akkor más lenne a helyzet. Mindig a nőn múlik, mindig ő választ és dönt. Hiába akarnák ezen pasik, ha a nő nemet intene. Van kereslet rá.
5/8 anonim válasza:
Női fejjel gondolkozva van benne ráció, ezt pasiként mondom.
6/8 anonim válasza:
Vannak nők akik megvásárolhatok, de nem mind.
Persze ott vannak azok a forever aloneok is akik arra fogják, hogy nincs barátnőjük, mert nem gazdagok, ez erősítheti azt a tévhitet, hogy minket csak a pénz érdekel.
7/8 anonim válasza:
Hát sajnos sok lány csak erre megy. Ma ilyen világot élünk. Én személy szerint sosem jönnék össze egy pasival csupán a pénzéért, mégpedig azért, mert úgy gondolom, hogy pénzen megvehető vagyok, tehát van egy anyagilag kifejezhető értékem. Másrészt milyen párkapcsolatot, szerelmet várjak egy olyan embertől, akinek nincs semmi vonzereje de van sok pénze és ebből kifolyólag a lányra is úgy tekint mint egy pénzen megvett tárgyra, nem úgy, mint egy emberre. És amit te is írtál, miért vegye őket komolyan, hiszen kap helyettük másikat, mert van pénze. Mert azok a lányok, akik pénzért meg ajándékokért hajlandók ezekre a dolgokra, azok szerintem ne nagyon várják el, hogy egyenlő partnerek legyenek. Meg az is érdemes elgondolni, hogy milyen érzelemvilága lehet egy olyan nőnek, aki a pasi pénztárcájában turkál már a legelső pillanattól kezdve. És tudatosan nem szerelmet vagy egyéb mélyebb érzelmi életet szeretne, hanem ezt az anyagi jólétet, ami ugyan illúzió, mert nem az ő pénze, de a pasi megveszi neki az Iphonet meg a többit, cserébe ő szexuálisan ellenszolgáltat. Véleményem szerint ez a prostitúciónak az egyik fajtája.
8/8 anonim válasza:
A barátom jobban néz ki pasiban, mint én nőben és tele van pénzzel, mint a kutya bolhákkal. :D Kapok tőle ajándékokat, elejében nem akartam elfogadni, de addig erőszakoskodott, hogy belementem, mostmár nem zavar. És nem, nem ez a lényeg, egyáltalán nem ezen múlik nálam egy kapcsolat/ szerelem. Fogalmam sem volt a barátom anyagi helyzetéről, mikor megismertem. Kaptam én is megjegyzéseket, hogy csak a pénze miatt vagyok vele, de már nem érdekel, mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz. Előzőleg egyszerű pasik voltak körülöttem, nem érdekelt a pénz sosem. Én is dolgozom és nincs problémám azzal, hogy eltartsam saját magam. Biztosan vannak ilyen nők is, de szerintem később ők is rájönnek arra, hogy ez sehova sem vezet. A legtöbb lány viszont csak biztonságot vár el, nem luxust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!