Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy a nőknek...

Miért van az hogy a nőknek könnyebb ismerkedniük?

Figyelt kérdés

Általában a férfiak mennek oda a nőkhöz, nekik csak választani kell közülük.

Van egy lány akit gyerekkorom óta ismerek és most 16 évesen már több barátja volt mint nekem barátnőm huszonévesen.

Egyik ismerősöm szomszédja szakított a barátjával. A srác meg rögtön mondta neki h ne legyen egyedül és jöjjön vele bulizni. Elhozza a házibuliba ahol amúgy is több a fiú mint a lány.

Mikor leszek én vagy valamelyik férfitársam olyan házibuliban ahol max 2-3 férfi van és 10 lány??

2014. ápr. 5. 17:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Attól még,hogy ismersz pár példát erre, egyáltalán nincs így.

L19

2014. ápr. 5. 17:27
 2/12 anonim ***** válasza:
mert túl perverz vok nekik :D
2014. ápr. 5. 17:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Elég sok példát tudok és ehhez csak annyi kell hogy ki kell mozdulni otthonról.
2014. ápr. 5. 17:34
 4/12 anonim ***** válasza:

annak könnyebb ismerkedni, aki könnyebben ismerkedik. ennyi a trükk.

totál mindegy, hogy az illető fiú-e vagy lány. én lány vagyok, mégis rohadt nehezen jön össze valami és nem azért, mert bányarém vagyok, csak zárkózott és mert nem kezdeményezem. szóval ez nagyon nem igaz, hogy a nknek könnyebb.

a csaj ismerősöd valószínűleg vagy nyitott vagy semennyire nem válogat, csak legyen neki valaki, mert hogy jobb, mint ha nem lenne.

szóval valószínű te nem kezdeményezel, ezért volt kevés kapcsolatod. a kiscsaj meg nyitott és be mernek nála próbálkozni a bátrabbak. ennyi. ez nem nem kérdése.

2014. ápr. 5. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon igaza van a kérdezőnek, kedves 3-as válaszoló! Én is ismerek olyan csajt, akivel alig lehet beszélni szinte, olyan csendes, mégis körbe van udvarolva, mert ettől eltekintve nem egy beképzelt pi...a. Egy lánynál ez már bőven elég. Fiúként meg legyél nagydumás, szórakoztató, macsós és a többi és akkor talán van rá esélyed, hogy becserkészhess valakit!
2014. ápr. 5. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
azért van, mert ezt hozta az élet! a nőknek sokkal-sokkal könnyebb dolguk van, ebbe bele kell törődnünk!
2014. ápr. 5. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell nagyon jó pasinak lenni, ahhoz ,hogy párt találj.

Jóval több nő van,mint férfi...

2014. ápr. 5. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyik korcsoportról beszélünk! Attól még egy fiúnak sem lett jobb az élete, hogy tíz Juliska nénire jut egy Jancsi bácsi!

Kintről elég furán nézhet ki, hogy mindketten 72 %-osak vagyunk jelenleg.

2014. ápr. 5. 17:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen, ezzel a kérdező utolsó mondatára reagáltam.

Egy átlagos buliban,parkban,strandon többen vannak a lányok. Csak ez alapján egy fiúnak több esélye van felszedni valakit. Azért ez is számít...

Mintha saját magammal lenne eltérő véleményem :D

2014. ápr. 5. 18:04
 10/12 A kérdező kommentje:

"Jóval több nő van,mint férfi..."

Az idős korosztályban több csak a nő mert a férfiak átlag életkora kevesebb.

2014. ápr. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!