Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy a nőknek...

Miért van az hogy a nőknek könnyebb ismerkedniük?

Figyelt kérdés

Általában a férfiak mennek oda a nőkhöz, nekik csak választani kell közülük.

Van egy lány akit gyerekkorom óta ismerek és most 16 évesen már több barátja volt mint nekem barátnőm huszonévesen.

Egyik ismerősöm szomszédja szakított a barátjával. A srác meg rögtön mondta neki h ne legyen egyedül és jöjjön vele bulizni. Elhozza a házibuliba ahol amúgy is több a fiú mint a lány.

Mikor leszek én vagy valamelyik férfitársam olyan házibuliban ahol max 2-3 férfi van és 10 lány??

2014. ápr. 5. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd, én biztos vagyok benne, hogy ha pl. egy strandon lenne kétszáz lány és mondjuk velem együtt tíz fiú lenne ott, akkor sem lenne túl sok esély felszedni ezek közül bárkit is. Mármint többünknek. A tízből kettő-három srác jutna valamire, a többiek max. egy kis időt kapnának, aztán elhajtanák őket.
2014. ápr. 5. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Jaj fiúk, nem értek egyet.

De ez sok mindenben így van veletek kapcsolatban.:D viszont nem akarok vitázni. Én speciel 1 kerek éve vagyok egyedül, egy sráccal randiztam eközben, az nem jött össze. próbálok nyitni, de vhogy nem járok sikerrel. Megnéznek az utcán, beszólnak stb, de egyszer nem volt, h vki komoly szándékkal élőben próbálkozott volna ezalatt az egy év alatt. Kivéve a bulikat, amikor seggmarkolással vagy smacikísérlettel indítanak, ami nem igazán bejövős, érthető módon...

2014. ápr. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!