Ha van miből, miért ne? Nekem belsőleg voltak nagy igényeim és nem is adtam alább és találtam is olyat, akire vágytam ráadásul úgy, hogy ő meg pont olyanra vágyott, mint amilyen én vagyok. Akkor miért értem volna be kevesebbel?
2014. máj. 15. 15:10
12/30 anonim válasza:
Hű, nem tudtam, hogy az már "nagy igénynek" számít, ha valakit esetleg a külsőn túl egyéb dolgok is érdekelnek a másikban.
2014. máj. 15. 15:11
13/30 anonim válasza:
1. normális önbecsüléssel rendelkező ember válogat, te is válogatsz. lefogadom egy gnómmal nem állnál össze.
2. csak bemeséled és rossz helyen keresgélsz. igen, én is találkozom nevetséges elvárásokkal, de röhögök rajtuk és tovább megyek, senki sem tökéletes
2014. máj. 15. 15:18
14/30 anonim válasza:
Amiért a férfiak igénye is ilyen nagy:)
És mondok egy gyk-s aranyszabályt: ne általánosíts!;)
2014. máj. 15. 15:43
15/30 anonim válasza:
Miért ne válogathatnánk? Ha már több száz év privilégiuma van a hátad mögött férfiként, akkor hadd válogassunk már függetlenül attól, hogy te kit tartasz vonzónak és kit nem. Álljál már le ezzel az Istenkomplexussal.
2014. máj. 15. 16:16
16/30 anonim válasza:
Mert a pasiknak kicsi az igényük. Csinos nö? De jo lenne! Ha igy lenne, sosem lettek volna gondjaim:D
2014. máj. 15. 17:55
17/30 anonim válasza:
Mert eléggé önkényesen értelmezik az egyenjogúságot, azt képzelik (bocsánat, kéBzelik!!!!!) hogy akkor nekik már mindent lehet...
Elvárásaik azok lehetnek, csak nem biztos hogy teljesülni fognak. Erre 40-50 éves klimaxosként jönnek rá, akkor meg már késő.
2014. máj. 15. 19:36
18/30 anonim válasza:
"Miért ilyen nagy a mai nőknek az igényei?"
Mert nem akarok egy elkényeztetett tehénnel élni, kinek az egyetlen szórakozása az életében a sörivás és a foci nézése. Emellett pótanyuka/takarító robot szerepére sem vágyom.
Ezért emelem azt a bizonyos lécet minden egyes randival feljebb!
2014. máj. 15. 19:58
19/30 anonim válasza:
Komolyan én már röhögök az ilyen kérdéseken! :D Miért baj, ha valakinek nagyok az igényei? Nekem ez sokkal normálisabb, minthogy csak azért legyen valakim, mert egyedül vagyok, és nem találtam jobbat akit megérdemlek. Én férfi vagyok és van igényem arra, hogy egy olyan barátnőm legyen, aki nagyon tetszik.
2014. máj. 18. 09:43
20/30 anonim válasza:
9:43, lehetnek nagy igényeid, hogyne lehetnének, csak ne lepődj meg ha nem fognak teljesülni... :D
Látom a turbófeminista szüfrazsettek sonderkommandója már javában errefelé cirkál, le lettem pontozva :DDDD fáj az igazság, mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!