Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Léteznek még olyan férfiak,...

Léteznek még olyan férfiak, akik udvarolnak a nőknek?

Figyelt kérdés
Olyan sok férfi/fiú van az ismeretségi körömben, akik azt várják, hogy a nő tegye meg az első lépést. Nem ismerik a "kézcsók" szépségét, nem adnak virágot, bókokat. A mindent takaró öltözékekkel kivesztek ezek az emberek is? 17/L

2013. aug. 19. 14:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%
Igen. Megöltétek őket...
2013. aug. 19. 14:50
 2/20 A kérdező kommentje:
Mégis mivel öltük meg őket?
2013. aug. 19. 14:56
 3/20 anonim ***** válasza:

Létezik..

17/F

2013. aug. 19. 14:56
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Léteznek igen,ők azok akik magasról le vannak szarva.Nézz körül az utcán,és ha látsz egy srácot akinek nincs annyira nagy önbizalma,de azért elég jól öltözködik,illetve aki keresi a tekinteted,de te csak elfordulsz mert nem tetszik a külseje éppen.Na ők azok. :)
2013. aug. 19. 15:01
 5/20 anonim ***** válasza:
Hahaha kézcsók? Ha megpróbálnám a lánynak halvány sejtelme sem lenne, hogyan reagáljon rá. Kiröhögne vagy szánalmas marhának tartana vagy zavarba jönne. :D
2013. aug. 19. 15:01
 6/20 anonim válasza:
Nem, nem léteznek és a nők miatt nem. Mert ha megpróbál udvarolni, bokolni stb és a lánynak pedig amúgy nem jön be, akkor az van, hogy rámenős, nyomulós, blah blah. Ezért nem éri meg senkinek se, szóval ha mégis olyant keresel, aki udvarol, akkor keresd meg a suliba a leglúzerebbnek tartott embert! :P
2013. aug. 19. 15:03
 7/20 anonim ***** válasza:
Azon kívül a bókot is tudni kell fogadni. A virág kérdést pedig már többször is feltették itt. Vannak lányok akik nem szeretnek virágot kapni cikinek és szánalmasnak érzik.
2013. aug. 19. 15:04
 8/20 anonim ***** válasza:

Van, az előző barátnőmet is ezzel kergettem az őrületbe.:)

De nem baj, majdcsak akad valaki, aki vevő erre a stílusra :))

20F

2013. aug. 19. 15:05
 9/20 anonim ***** válasza:

# 2:

Azzal a viselkedéssel, amit produkáltok és erre a többi hozzászóló is rávilágított szerintem.

2013. aug. 19. 15:07
 10/20 anonim ***** válasza:

Néha meg szoktam csókolni a nők kezét, ha a helyzet azt kívánja (elsősorban randin vagy akivel már több van), és azt vettem észre, hogy meglepődnek rajta, mert kevés fiú van, aki ezt csinálja, de tetszik nekik.

Bókolni szoktam. De kizárólag annak mondom azt, hogy milyen szép, akit szépnek tartok. A szemét annak dícsérem, akinek szép szeme van, a haját is stb. Akinek mondjuk nem tartom jónak az alakját, annak képtelen vagyok mondani, hogy milyen gyönyörű tested van. Szóval ha van miért, nem fukarkodok a dícsérettel, de mindig magától jön, csak azért sosem mondom, hogy a bókokkal taktikázzak.

Virágot csak nagyon ritkán szoktam adni, azt is csak olyannak, akibe szerelmes vagyok.

2013. aug. 19. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!