Léteznek még olyan férfiak, akik udvarolnak a nőknek?
Kezdem érteni.
1. A lányok/nők többsége türelmetlenség, lustaság esetleg önbizalomhiány miatt átveszi a kezdeményező szerepet elvéve a férfiaktól ezt a lehetőséget.
2. A lányok/nők többsége a meglévő intelligencia szintjével beéri a bunkónak titulált férfiakkal is, ezért nincs szükség a "küzdésre egy lányért".
3. A férfiak többsége a nőket általánosságban ítéli meg, így tehát az első két pontban ábrázolt lányok igényszintjeinek megfelelve csak épp annyira törik magukat az udvarlással, amennyire feltétlen szükséges.
a helyzet az hogy vannak olyan pasik akiknek udvarlás nélkül is minden csaj az ágyába szédül.minek udvaroljanak ha elég csak füttyenteniük vagy csettinteni???
a maradék fiúk akik közt vannak udvarlásra is hajlandók azok nem tudnak már kinek udvarolni hiszen az összes lány már soszámot húzott az előbb említett férfiakhoz
Igen, léteznek. Én személyszerint ilyen vagyok, de talán ez az a tulajdonságom, ami miatt pofáraejtettek...KÉTSZER IS! :)
19/F
A te korosztályodban szerintem nem nagyon. Én 26 vagyok, az én generációm még elmegy. De vannak fiatalabb barátaim és sokszor nehezen tudom megérteni ami náluk megy. Szoktunk beszélgetni ezekről a dolgokról és nekik kb. az a véleményük erről, hogy az udvarlás és a randira hívás már régimódi. Egyszerűen túl komolytalanok hozzá, hogy kezelni tudjanak egy olyan helyzetet ahol két ember tetszik egymásnak. Ha találkozniuk kéne egy lánnyal kettesben, amolyan " hivatalos randiként ", idegesek és stresszesek lennének, mert ez a szituáció túl komoly nekik.
Inkább társasággal együtt járkálnak ide oda és barátkoznak. És akkor majd valahogy " véletlenül " összejönnek valakivel.
ha még olvasod a kérdést:
egykor kinéztem egy lányt, épp akkor lett barátja, szinte egyik napról a másikra. Tipikusan olyan pasitól, aki kisugárzásra hódit. 1 hétig tartott, csóknál több nem volt, a hölgy szerencsére ráérzett, és egy hónapra rá az a srác másik lánnyal volt :)
aztán jöttem én. Rózsa, udvarlás, fúú. "igazából, még sosem mondtak nekem ilyet, és sosem kaptam rózsát. De most igy valahogy elvagyok, hogy munka, illetve a hobbim, nem kell most senki"
ami azért lehet, hogy hazugság, kedves kérdező te mint NŐ, mond el :)
szal én nem azt mondom, hogy megöltétek őket, persze, hogy a szép szavak, romantika nem csodafegyver - de sajnos ku.rvára nem azt tapasztaljuk, hogy erre szükségetek lenne
Nagyjából osztom a 18. válaszoló nézeteit.Nekem nincs olyan kisugárzásom,amivel lehetne hódítani.Jó a külsőm,de olyan a modorom,hogy általában ha valakivel van némi nézeteltérés,akkor elég offenzív vagyok és nagyjából minden ember kihátrál termettől függetlenül és ezért félnek tőlem az emberek.Volt 1-2 lány,akinek udvaroltam,de lekoptattak azzal a címszóval,hogy xy-ba szerelmesek,miközben az le se szarta őket.Ilyen körülmények közt teljesen felesleges próbálkozni.Ismertem egy lányt,aki a kutyának nem kellett,mégis amikor kezdeményeztem nála,akkor lerázott,mert valaki tetszett neki.
A mai lányoknak a lenyalt hajú pojácák kellenek,akik többet foglalkoznak a külsejükkel,mint egy meleg és fingjuk sincs róla,hogy mitől lesz valaki férfi.
Tudod olyan a kínálat,amilyen a kereslet.Lehet,hogy egy rohadt szemét alak vagyok,de én speciel minden alkalommal jót röhögtem,amikor az egyik ilyen pojáca megverte,megcsalta,stb. ezeket a lányokat.Jó érzés,amikor valaki beszopja a saját hülyesége miatt,miközben én megmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!