Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Léteznek még olyan férfiak,...

Léteznek még olyan férfiak, akik udvarolnak a nőknek?

Figyelt kérdés
Olyan sok férfi/fiú van az ismeretségi körömben, akik azt várják, hogy a nő tegye meg az első lépést. Nem ismerik a "kézcsók" szépségét, nem adnak virágot, bókokat. A mindent takaró öltözékekkel kivesztek ezek az emberek is? 17/L

2013. aug. 19. 14:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság azokat szoktátok lekoptatni.Én nem régiben udvaroltam egy lánynak.Jól pofára ejtett a büdös ri*anc és utána még a pofámba is hazudott.A mai világban 2 dolgot nem szabad,hűségesnek lenni és futni bármelyik lány után.Ennyi mindaz amit az elmúlt próbálkozásaimból leszűrtem.
2013. aug. 19. 15:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Kezdem érteni.

1. A lányok/nők többsége türelmetlenség, lustaság esetleg önbizalomhiány miatt átveszi a kezdeményező szerepet elvéve a férfiaktól ezt a lehetőséget.

2. A lányok/nők többsége a meglévő intelligencia szintjével beéri a bunkónak titulált férfiakkal is, ezért nincs szükség a "küzdésre egy lányért".

3. A férfiak többsége a nőket általánosságban ítéli meg, így tehát az első két pontban ábrázolt lányok igényszintjeinek megfelelve csak épp annyira törik magukat az udvarlással, amennyire feltétlen szükséges.

2013. aug. 19. 15:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

a helyzet az hogy vannak olyan pasik akiknek udvarlás nélkül is minden csaj az ágyába szédül.minek udvaroljanak ha elég csak füttyenteniük vagy csettinteni???

a maradék fiúk akik közt vannak udvarlásra is hajlandók azok nem tudnak már kinek udvarolni hiszen az összes lány már soszámot húzott az előbb említett férfiakhoz

2013. aug. 19. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Vannak, csak mutatsz fel eleget hozzá.
2013. aug. 19. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen, léteznek. Én személyszerint ilyen vagyok, de talán ez az a tulajdonságom, ami miatt pofáraejtettek...KÉTSZER IS! :)

19/F

2013. aug. 19. 15:55
 16/20 anonim ***** válasza:

A te korosztályodban szerintem nem nagyon. Én 26 vagyok, az én generációm még elmegy. De vannak fiatalabb barátaim és sokszor nehezen tudom megérteni ami náluk megy. Szoktunk beszélgetni ezekről a dolgokról és nekik kb. az a véleményük erről, hogy az udvarlás és a randira hívás már régimódi. Egyszerűen túl komolytalanok hozzá, hogy kezelni tudjanak egy olyan helyzetet ahol két ember tetszik egymásnak. Ha találkozniuk kéne egy lánnyal kettesben, amolyan " hivatalos randiként ", idegesek és stresszesek lennének, mert ez a szituáció túl komoly nekik.

Inkább társasággal együtt járkálnak ide oda és barátkoznak. És akkor majd valahogy " véletlenül " összejönnek valakivel.

2013. aug. 19. 16:34
 17/20 ManderleyRe válasza:
A barátom pont így udvarolt, virág, bók... de a mi korosztályunkban kedves kérdező, nem divat az ilyen dolog. A lányoknak ciki meg zavarba ejtő, a fiúknak meg nem nagyon jut eszébe, pedig szép gesztusok mind...
2013. aug. 19. 17:06
 18/20 anonim ***** válasza:

ha még olvasod a kérdést:

egykor kinéztem egy lányt, épp akkor lett barátja, szinte egyik napról a másikra. Tipikusan olyan pasitól, aki kisugárzásra hódit. 1 hétig tartott, csóknál több nem volt, a hölgy szerencsére ráérzett, és egy hónapra rá az a srác másik lánnyal volt :)

aztán jöttem én. Rózsa, udvarlás, fúú. "igazából, még sosem mondtak nekem ilyet, és sosem kaptam rózsát. De most igy valahogy elvagyok, hogy munka, illetve a hobbim, nem kell most senki"

ami azért lehet, hogy hazugság, kedves kérdező te mint NŐ, mond el :)

szal én nem azt mondom, hogy megöltétek őket, persze, hogy a szép szavak, romantika nem csodafegyver - de sajnos ku.rvára nem azt tapasztaljuk, hogy erre szükségetek lenne

2013. okt. 13. 12:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha még olvasod a kommenteket, szerintem csak rosszkor voltál rossz helyen.
2014. jún. 9. 09:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Nagyjából osztom a 18. válaszoló nézeteit.Nekem nincs olyan kisugárzásom,amivel lehetne hódítani.Jó a külsőm,de olyan a modorom,hogy általában ha valakivel van némi nézeteltérés,akkor elég offenzív vagyok és nagyjából minden ember kihátrál termettől függetlenül és ezért félnek tőlem az emberek.Volt 1-2 lány,akinek udvaroltam,de lekoptattak azzal a címszóval,hogy xy-ba szerelmesek,miközben az le se szarta őket.Ilyen körülmények közt teljesen felesleges próbálkozni.Ismertem egy lányt,aki a kutyának nem kellett,mégis amikor kezdeményeztem nála,akkor lerázott,mert valaki tetszett neki.

A mai lányoknak a lenyalt hajú pojácák kellenek,akik többet foglalkoznak a külsejükkel,mint egy meleg és fingjuk sincs róla,hogy mitől lesz valaki férfi.

Tudod olyan a kínálat,amilyen a kereslet.Lehet,hogy egy rohadt szemét alak vagyok,de én speciel minden alkalommal jót röhögtem,amikor az egyik ilyen pojáca megverte,megcsalta,stb. ezeket a lányokat.Jó érzés,amikor valaki beszopja a saját hülyesége miatt,miközben én megmondtam.

2014. jún. 9. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!