Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha nem jövök be a...

Mit tegyek, ha nem jövök be a nőknek?

Figyelt kérdés

Szal,az van,hogy már eléggé idős vagyok.

És ennyi idő alatt sem sikerült egy barátnőre sem szert tenni.

Igaz,nem is próbálkoztam komolyabban soha.

Mostanra eljutottam oda,hogy bánt a dolog,de nagyon.

Annyira rossz érzés látni a szebbnél-szebb lányokat,nőket,tudván,hogy egyik sem lehet az enyém.

Valahogy nem jövök be nekik.

Szerintem,mert szőke vagyok és kék a szemem.

Sajnos millió példa volt rá,hogy a nálam gyengébben kinéző barna haverom tetszett a csajoknak.

Úgy nézik,mintha nem is tudom-Brad Pitt lenne vagy ilyesmi.

Pedig,hatalmas feje van krumpli orra meg még pocakja is rendesen.

Őt nézik,mint az állat,én meg csak ott állok,mint egy fax.

Szal,értitek.

Szó szerint fáj ez az érzés!

Eljutottam oda,hogy szükségem lenne valami pót cselekvésre,hogy ezt a nyomorúságos magányt feledni tudjam.

De mi lehetne eléggé nagy horderejű dolog,ami segíthetne?!

Sportolni rendszeresen szoktam,úgyhogy ez kilőve.

Várom a tanácsokat!

Nagyon köszönöm!

2013. aug. 3. 12:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
olyan nem létezik h nem találsz valakit! legyen stilusod és probálkozz! ne félj a visszautasítástól! adj magadra!:)
2013. aug. 3. 12:26
 2/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem,mert szőke vagyok és kék a szemem. "

Pont ti indultok utcahossznyi előnnyel előttünk "proli" sötétbarnáknál... (a világosbarna szemet és hajat imádják, csak a sötétet nem mondván "cigányszem")

Én is ronda vagyok szóval 3 lehetőségünk van.

1.Plasztikai műtét! Mindent átszabatni tökéletesre.

2.Pénzzel kompenzálni.

3.Keresni egy szélsőségesen ronda csajt "fajtánkat" és így élni rosszul.

Szép kilátások

2013. aug. 3. 12:27
 3/16 anonim ***** válasza:
nekem jobb a magány
2013. aug. 3. 12:46
 4/16 anonim ***** válasza:
#3-mal egyet értek személy szerint :) de ha nagyon akarod, akkor öltözködj igényesen, legyél ápolt, jól szituált, kalibrált, fésüld be a hajadat, és locsolj magadra valami illatos kölnit. Legyen még egy jó szöveged, persze nem a nyomulósra gondolok, hanem olyanra ami ötletes és individuális :) Ahogy írta valaki; szőke + kék szem = alapból előnyt élvezel...
2013. aug. 3. 12:50
 5/16 anonim ***** válasza:
A #3 valóban nem ír baromságot általában még egyet is értek vele, de akkor hol vezessem le a hormonjaim? Nagyon kínoznak ráadásul hedonista vagyok, számomra az élet értelme az élvezetek megélése lenne. Nem a sok álszent duma.
2013. aug. 3. 13:14
 6/16 A kérdező kommentje:

Á,higgyétek el,hogy óriási a hátrányom a barna hajú,barna szemű csávókkal szemben,legalábbis a nők szemében!

Ez a barna kombó egy sima alapkombó,egy átlag.És mivel átlagról beszélünk,inkább ez jön be a nőknek,hiszen nem üt el az átlagostól.

A nők jobban szeretnek tutira menni,ezért választanak teljesen átlagos hajjal,szemmel rendelkező csávókat inkább,meg persze a genetikájukban is kódolva van,hogy inkább a sötétebb felé húzódjanak,vonzódjanak.

Sajna ez van.

2013. aug. 3. 13:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Pont fordítva van. Mivel mi vagyunk az "átlag" ezért mi vagyunk a hulladék, a mainstream, a tucat, a gagyi.

Ti meg az "unikum" a "különlegesség" és olyan előnnyel indultok hogy ihaj. Ki kellene írni kérdésbe melyik a jobb és tuti ti nyernétek.

2013. aug. 3. 13:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem barna a hajam és a szemem, nem vagyok olyan ocsmány sem mégis ugynabban a cipőben járok mint te, de engem már nem érdekel a dolog inkább a környezetemnek nem tetszik, hogy nincs senkim.
2013. aug. 3. 17:32
 9/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem,mert szőke vagyok és kék a szemem. "

ugye ezt te sem gondoltad komolyan...

lődd be a hajad, gyúrd ki magad. Azért nem kellesz a csajoknak mert nincs semmi önbizalmad, és nem vagy bátor, határozott

2013. aug. 3. 17:57
 10/16 anonim ***** válasza:
#5 masztizz az valamennyire csillapítja :)
2013. aug. 3. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!