Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni síró pasik milyen nőknek udvarolnak?
Az itteni síró pasik, akik azért sírnak, mert csúnyák, azok szerintem csak jó nőkre mennek rá és ezért sikertelenek a nőknél.
Van egy haverom, aki nem egy szépség. Mutattam neki egy szerintem tök átlagos csajt, szerintem még szép is és mondtam a haveromnak, hogy szingli, ismerkedj vele stb. Erre azt mondta hülye vagy tök csúnya ez a lány
Ők senkire.
Egy kosár után (vagy akár anélkül is) jönnek ide.
Szia
Teljesen igazad van. Én sokszor azt vettem észre ,hogy az átlagos vagy csúnya lánynak irreálisan magas elvárásai vannak. Persze nem vagyok hibátlan 100kg vagyok ,de nem a pocakos 100kg. Mégis akárhogy próbálkoztam csak nagyon sokadikra jött össze...
Átlagosoknak. Inkább.
Akik fúll jó lányok, azoktól egy kicsit tartok,. akik 100kg fölötti bajszos- hormonhibás nők, azokat kerülöm. De igy is nem egyszer volt hogy haverok beszoltak, hogy fúj annak minek udvarolsz? Én bottal sem piszkálnám.
De egyszerüen, felesleges csajoznom, mert max csak barátként tekintenek rám a nők. Nem tartanak vonzonak....
23f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!