Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora igényük lett a nőknek?
Figyelt kérdés
3 hónap alatt 4-en utasítottak el. Átlagosnál nem vagyok csúnyább, igényesen öltözködök, tanult vagyok és el tudok beszélgetni sok dologról. Értelmesnek gondolom magam és mindig komoly kapcsolatot keresek.
Én azt hittem magamról, hogy egy korrekt faszi vagyok a nők szemében, de nekik ez sem elég.
Mégis mi kell még nektek?
24/F
2013. jún. 18. 21:36
2/19 anonim válasza:
3 hónap alatt 4 elutasítás azt kérlek szépen azt jelenti, hogy egyiket sem szeretted csak kellett neked egy csaj.
Ez a bajuk.
4/19 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy egyiket se szerettem? 1 randi vagy pár szó után azt mondták, hogy cső.
2013. jún. 18. 21:39
5/19 anonim válasza:
Ez egy ilyen világ! A nőknek nem kötelező lefeküdni mindenkivel aki leszólítja őket!
6/19 anonim válasza:
Hiába csak randi, nekem akkor is fura és kicsit taszító, ha azt érzem hogy a pasinak csak egy nő kell, nem én konkrétan, hanem egy csaj, szinte mindegy ki.
7/19 A kérdező kommentje:
Milyen lefektetésről beszélsz, te szerencsétlen? Leírtam, hogy rendes, nyugodt komoly párkapcsolatot keresek. De nem is csodálkozom, hogy nem találok normálisat, ha eleve ilyen buták vagytok, hogy 3 sort nem tudsz értelmezni.
2013. jún. 18. 21:48
8/19 anonim válasza:
jaja, jogos a kérdező dühe. Pár éve még a csajok, a szépek is! mosolyogtak rám az utcán adtak normális jeleket, még oda is jöttek hozzám ismerkedni. ma meg az van, hogy tök fapofával, néha még bunkó, gonosz ábrázattal mennek és néznek maguk elé, ráadásul, ha leszólítod őket, akkor élből lekoptatnak vagy azt mondják, ők nem ismerkednek meg már van barátjuk. Csak mert a külsőre mennek.
9/19 anonim válasza:
És egy párkapcsolatban szerinted nincs szex, te szerencsétlen? És ha pár szó után lekoptatnak, akkor honnan kellene tudniuk, hogy párkapcsolatot akarsz vagy szexet? Ezzel indítasz, hogy "Szia, lenne kedved járni velem?" vagy mi?
10/19 anonim válasza:
Szerintem még így is alacsonyak az igényei rengeteg lánynak... Mmint többen járnának rosszul, mint jól, ha hirtelen mindenki csak a belső értékekre menne. Tudod milyen nehéz intelligens embereket találni még barátnak is? Természetesen mindenki úgy gondolja, hogy ő ebbe beletartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!