Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora igényük lett a nőknek?
3 hónap alatt 4-en utasítottak el. Átlagosnál nem vagyok csúnyább, igényesen öltözködök, tanult vagyok és el tudok beszélgetni sok dologról. Értelmesnek gondolom magam és mindig komoly kapcsolatot keresek.
Én azt hittem magamról, hogy egy korrekt faszi vagyok a nők szemében, de nekik ez sem elég.
Mégis mi kell még nektek?
24/F
Nem azzal indítok, de nem is az azzal, hogy de megfektetnélek, picinyem.
Aki nem tudja kiszűrni, hogy a pasinak milyen szándéka van, az ne ossza már itt az észt.
Különben is, nem tudom milyen alapon várjátok el, hogy egy elutasítás után még hónapokig nyaggassunk titeket. Aztán meg lehet sírni, hogy nem lehet levakarni a hülye pasikat.
Abszurd, amit csináltok.
Volt olyan is, aki azzal a szöveggel utasított el, hogy ő biztos belém szeretne, de érzi, hogy én nem. Ezért ne jöjjünk össze, mert ő sérülni fog.
Érted??? Ilyen van?!
#10 és #13 vagyok
Ezzel a kérdéssel semmit nem fogsz elérni. Kommunizmusnak vége(elvileg), kereslet a kínálathoz igazodik, versenyképesnek kell lenni, vagy kívülről vagy belülről. De tényleg nem rossz szándékból írom, csak kapni fogsz egy csomó leoltást stb, inkább kapcsold le azt a gépet és menj igyál egy sört:D Mindenkinek jobb lesz
Most komolyan úgy csinálsz, mintha kötelező lenne veled összejönni.
Nem jöttél be nekik, lehet, hogy másra vágytak, lehet, hogy rájöttek nekik nem is kell kapcsolat, lehet hogy defektesek voltak, nem kell túlkombinálni és kivetíteni a frusztrációidat az egész női nemre.
Én is korrekt nő vagyok, mégis tudom, hogy nem kellhetek mindenkinek, van aki ezt szereti van aki azt, nem kell hisztizni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!