Miért nem vonzóak ezek az értékek a mai nőknek?
Senkit nem érdekel, hogy egyetemre járok (nem büfészakra, hanem mérnökire), nyelvvizsgám van angolból és fontos számomra a család.
Ellenben az izom (teljesen mindegy milyen buta mellette, haverom kigyúrt, egy mondatot nem tud hiba nélkül leírni de még a születési helyét sem: neki a Győr az Györ, mégis tapadnak rá a nők), és a BMW kombinációja a nők 90%-nál helyből nyerő kombináció. Lehet mellé a kiszemelt bunkó, sötét agyú vagy akár még bűnöző is, ígyis-úgyis vonzódni fog hozzá a nő.
A közös gyereketek nem fogja örökölni a nyelvvizsgádat és az egyetemi diplomádat.
A jó testalkatot és a(z épp aktuális) BMW-t azonban igen. A gyereket továbbá be is lehet majd íratni egyetemre, hogy ne legyen olyan hlye mint az apja és le tudja írni a Győrt...
Egyáltalán nem vonzó számomra egy olyan pasi, akinek drága autója van (már ha a saját és nem anyucié vagy apucié, vagy hiába a drága autó, az még lehet hiteles vagy lízinges:)), és az sem vonzó, ha valaki buta és nem lehet vele normálisan kommunikálni.
Viszont attól sem esek hasra, ha valaki egyetemre jár, nyelvvizsgája van. Másnak is van, mégsem vág fel rá. És sokszor azt gondolom, hogy az is ember, még lehet értelmesebb is, aki mondjuk nem jár egyetemre vagy nincs diplomája. És hogy fontos a család? Szerintem sok ilyen ember van, nyilván pozitív dolog, de sok ilyen is van.
Én jómagam azt gondolom, ha valaki bejön külsőre, megvan a fizikai vonzalom, jól érzem magam vele, jól el lehet beszélgetni az illetővel, lehet vele normális kapcsolatot tervezni, akkor tök mindegy, hogy milyen autója van, vagy van-e neki egyáltalán vagy van-e neki egyetemi végzettsége vagy bármi.
A párom nem gazdag, nincs egyetemi végzettsége, sem nyelvvizsgája, de nem is sötét vagy buta, nem is bunkó, sokat és sok mindenről el lehet vele beszélgetni, megnyerő külseje volt a számomra, megvannak benne azok a belső értékek, amik számomra szintén fontosak és tök jó elvagyunk idestova lassan 9 éve.:)
az pl tökmindegy sztem h kinek milyen papírjai van, legyen jó ember, jó társ aszt csá.
Engem kimondottan taszít, ha vki az ingóságaira, meg a külsejére veri magát.
Engem sosem érdekeltek ezek a kérdések, főleg, hogy valóban, az egyetemi időszakban alapozza meg az ember az életét. Én otthagytam azt a pasimat, aki vezetett, meg jó teste volt, lévén, hogy buta volt, mint a tök. A mostani 4 éves kapcsolatomban még a jogsink sincs meg egyikőnknek se, ellenben a párommal mindenről tudok beszélgetni, minden élményt együtt élünk meg, és dolgozunk az egyetemen a sikeres jövőnkért. Ja, és magáért szeretem. Kocsira, házra kereshet az ember pénzt bármikor, főleg, ha még ilyen fiatal. Odaadást, alapvető intelligenciát, "gyerekszobát", empátiát és beszélőkét 20 felett már tanulni nem lehet. Feldughatok egy BMW-t, ha betegen valaki nem ápol, és ha valakivel nem tudok az engem érdeklő dolgokról beszélgetni. Egy autó csak filmekben beszél. Próbáld kiszúrni az intelligens nőket.
22/N
Én is egyetemre járok, többet keresek mellette, mint a szüleim, stb.
De szerintem attól még nem lesz valaki vonzó, hogy egyetemre jár. Ma már az egyetemi diploma az új érettségi.
A következő generációnak ez már nem státusz szimbólum, hanem belépő szint.
"Odaadást, alapvető intelligenciát, "gyerekszobát", empátiát és beszélőkét 20 felett már tanulni nem lehet"
én 21 éves vagyok, a múltban sok hibát követtem el végre beláttam őket és elkezdtem változni. pont most tanulom a szeretetet mint életformát és azt hogyan fejezzem ki önmagam és napról napra jobban megy, legalábbis így érzem :) szóval remélem tévedsz és az emberek mindig készek változni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!