Miért hülyítik azzal az embereket, hogy a nőknek csak bunkó pénzes férfiak kellenek és a kedvesség nem ér semmit?
Nem tudom. Jó, lehet, hogy gazdag vagyok. Jó állásom van, van egy szép házam, jó kocsim, medencém az udvaron, és soha nem kell nélkülöznöm, de amíg bunkó voltam, tapadtak rám a csajok, csak nekem a bunkóság nem ment hosszú távon, az nem én vagyok. Viszont, amióta nem vagyok bunkó, nem kellek senkinek.
Egy dologban igazad van, a pénz nem számít.
28/F
Noss.
Te is leírtad!
De tudod sok olyan ember van a világban , akik csak kudarcokat könyvelhetnek el maguknak az életükben nőkkel illetve férfiakkal kapcsolatban.
Akik így jártak mondjuk 7-10 csajjal is azok csak akkor fogják ezt elfogadni, hogy ha elfogadja őket egy lány úgy ahogy vannak.
Éppen ezért a leírásod egy általánosítás.
Nem hülyítés, hanem tapasztalat megosztás ez.
Ès így is van. Nagyon kevés a kivétel.
Ezért is nem igazán szeretnék b.nőt, mivel alapból nem vagyok gazdag, bunkó macsó, ezért felesleges is kezdeményeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!