Miért hülyítik azzal az embereket, hogy a nőknek csak bunkó pénzes férfiak kellenek és a kedvesség nem ér semmit?
Igazad van kérdező.
Én jól keresek, egyedül tartom el magam, de sosem úgy ismerkedek egy lánnyal, hogy ennyi és ennyi a fizetésem, sőt ezt kerülöm. És lehet lányt találni, aki önmagadért szeret.
Most egyedül vagyok, de egy darabig jó is így nekem.
"akinek pénze van az csak nyerhet,kilóra vesz bármit nem h embereket/nőket...."
Engem soha. És nemcsak én vagyok ezzel így.
" Esetleg túlságosan feszültek vagytok vagy nem tudjátok leszólítani a nőket?"
Nem nemtudom, hanem nem is akarom leszólítani őket. Felesleges: nem vagyok se jópasi, se gazdag. Tehát így minkek fáradozzak.
nekem nincs gondom a nőkkel, csak tudom h pénzel mire mennek ebben a világban és te azt állítod nem jelent semmit se a nőknél pl, ami baromság .
azért egy 11 milliós óra meg egy éves fizetés lobogtatva bizony elfedi a hiányosságokat :D nagyon sokat számít ki honnan jön...lassan már mindenütt.
vagy pl elég megnézni berki krisztiánt.
mondjuk gábor amit te beszélsz az is fszság,pont azért nincs nőd mert lenézed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!