Sok,sok,sok pénz és abból már mindent meg tudnak venni,amire szükségük van.
2014. máj. 21. 09:48
5/15 anonim válasza:
Fontos a nőknek a csicsás autó is, no meg legyél minimum cégvezető, legyen házad, tudj nyaralni külföldön is, jódumás légy stb...
2014. máj. 21. 09:50
6/15 Andrea Henrietta válasza:
Ez nem igaz. Minden tulajdonság EGYTFORMÁN fontos. Hiába vagy szívdöglesztő, hogyha közben paraszt vagy, és fordítva. Komoly kapcsolatban nem működik a csak külső vagy csak belső tulajdonságok alapján való választás.
De persze teljesen más a helyzet, ha csak kalandot vagy egy dugópajtit keresel...
2014. máj. 21. 09:51
7/15 anonim válasza:
Nekem a kedvesség, intelligencia fontos, a határozottságot is szeretem, a helyes külső meg nagyon relatív. Nekem tetsszen, az a lényeg. A barátaim nem tökéletes modell fiúk voltak, de én nagyon helyesnek láttam őket, a barátnőimnek meg nem tetszettek. Szóval lehet, hogy nem voltak olyan helyesek, de én annak láttam őket, mert szerettem őket :)
2014. máj. 21. 09:52
8/15 anonim válasza:
Igen, jó pasikkal dugnak az átlagosak mellett meg jó kövérre híznak és nyafognak állandóan ez a nő.
2014. máj. 21. 09:53
9/15 anonim válasza:
"Hiába vagy szívdöglesztő, hogyha közben paraszt vagy" nem egy világban élünk, ugye? :D
A kérdezőnek pedig annyit mondanék, hogy jelenleg az intelligencia az emberiség 90%-ának egyáltalán nem fontos, függetlenül attól, hogy épp nő vagy férfi az illető.
26/F
2014. máj. 21. 09:56
10/15 anonim válasza:
"Hiába vagy szívdöglesztő, hogyha közben paraszt vagy, és fordítva"
ÉS FORDÍTVA?
Tehát: Hiába vagy paraszt, hogyha közben szívdöglesztő vagy...
Vagy hiába nem vagy paraszt, ha egyszer szívdöglesztő sem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!